Radio Veronica lanceert volledig nieuwe website

Radio Veronica, de zender met Giel Beelen en Wilfred Genee, heeft sinds vandaag een nieuwe website. Centraal staat de nieuwe radioplayer. Dat heeft Talpa Radio laten weten. De nieuwe Veronica-site biedt volgens Talpa ‘meer rust en overzicht, maar wel een duidelijk Radio Veronica-gevoel’. “De Veronica site is mobile first ontworpen waardoor deze, naast het gebruik via desktop en tablet, ook geschikt is voor gebruik via smartphone. In alle gevallen ligt de focus op de radioplayer.”

De radioplayer is altijd in beeld en kan ten alle tijden geactiveerd worden waardoor luisteraars overal kunnen luisteren naar de zender.

Door de nieuwe structuur is de nieuwe website veel gebruiksvriendelijker geworden, aldus Talpa. “Nummers die recent op de radio te horen waren zijn eenvoudig terug te zoeken met de uitgebreide trackinformatie in de webplayer.”

Het raadplegen van hitlijsten is makkelijker gemaakt en informatie is snel terug te vinden via het nieuwe menu en de nieuwe zoekfunctie. Bovendien is het vanaf vandaag ook mogelijk om radioshows terug te luisteren.”

De nieuwe site is door Radio Veronica ontwikkeld in samenwerking met Hike One en Levi9.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen