Radio 10 onthult nieuwe schema: ‘Staat als een huis’

Gerard Ekdom komt eraan en dat betekent dat de programmering van Radio 10 volledig op de schop gaat. Het was al bekend dat de huidige ochtendspits-dj Lex Gaarthuis voor zijn komst moet wijken naar de avond, maar nu heeft de zender zijn volledige nieuwe schema onthuld. “De programmering van Radio 10 staat nu als een huis. We hebben een sterk en gevarieerd team waar we luisteraars nog beter mee kunnen entertainen“, zegt zenderbaas Roland Snoeijer.

De programma’s Ekdom in de Morgen (van 6 tot 10 uur) en Somertijd (van 16 tot 19 uur) vormen de basis van de nieuwe programmering. Tussen de ochtendspitsshow en de middagspitsshow in zijn Jeroen Nieuwenhuize (van 10 tot 13 uur) en Edwin Diergaarde (van 13 tot 16 uur) te horen.

Na Somertijd volgt het programma van Edwin Ouwehand (van 19 tot 21 uur), en pas dáárna begint de nieuwe radioshow Laat Met Lex van Lex Gaarthuis (van 21 tot 24 uur).

Robert Feller verhuist naar het weekend en presenteert iedere zaterdag en zondag een nieuw programma tussen 10.00 en 13.00 uur.

Het uitzendschema per maandag 3 september:

Foto: Radio 10

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen