Patty Brard niet rouwig om overlijden Eric Peute

Televisiediva Patty Brard is er niet rouwig om dat haar ex Eric Peute donderdag is overleden. Karma heeft geen deadline. Dat laat de presentatrice weten op Instagram. Brard heeft de schuld van haar faillissement altijd bij Peute gelegd; hij zou zijn bedrijven ongewild op haar naam hebben gezet. De tv-diva treurt niet om zijn overlijden en daar schaamt ze zich ook niet voor. “Best opmerkelijk dat iemand geëerd zou moeten worden, die bij leven zo veel mensen geruïneerd heeft.

Nog altijd is Brard woest op Peute. “Hij heeft mij voor 2,7 miljoen euro opgelicht, ik heb er tien jaar over gedaan om dat terug te kunnen betalen, terwijl er nu door een nonvaleur van een journalist gemeld wordt dat ik zèlf alle zaken van Peute op mijn naam wou, iemand die mij en mijn dochter voor het leven beschadigd heeft!

Zijn dit soort woorden niet een beetje ongepast bij iemands overlijden? “Als jullie het niet begrijpen vind ik het prima, ik gun niemand de dood, maar ik gun mensen die tot de dingen in staat zijn die Peute geflikt heeft, absoluut geen lekker leven in een antiekwinkeltje in Den Haag.”

Wasknijpers had ie de rest van zijn leven in elkaar moeten zetten in het gevang, in plaats van met gestolen creditcards op naam van Brenninkmeijer in luxe hotels te verblijven! Ik heb een groot hart maar niet als het gaat om oplichters van dit formaat, die overal maar mee weg zijn gekomen!

OVERIGENS: informeer je eens goed Shownieuws Ik ben NOOIT getrouwd geweest met deze crimineel!

Lees ook het artikel ‘Patty’s kleurrijke ’ex’ Eric Peute (68) overleden’ op de Telegraaf-site.

Brards Instagrampost:

Best opmerkelijk dat iemand geëerd zou moeten worden, die bij leven zo veel mensen geruineerd heeft, inclusief zijn eigen familie, en de mijne, mij voor 2.7 miljoen opgelicht heeft, ik daar 10 jaar over heb gedaan om dat terug te kunnen betalen, terwijl er nu door een non valleur van een journallist gemeld wordt dat ik zèlf alle zaken van Peute op mijn naam wou, iemand die mij en mijn dochter voor het leven beschadigd heeft! Als jullie het niet begrijpen vind ik het prima, ik gun niemand de dood, maar ik gun mensen die tot de dingen in staat zijn die Peute geflikt heeft, absoluut geen lekker leven in een antiekwinkeltje in Den Haag. Wasknijpers had ie de rest van zijn leven in elkaar moeten zetten in het gevang, in plaats van met gestolen credit cards op naam van Brenninkmeijer in luxe hotels te verblijven! Ik heb een groot hart maar niet als het gaat om oplichters van dit formaat, die overal maar mee weg zijn gekomen! OVERIGENS: informeer je eens goed Shownieuws Ik ben NOOIT getrouwd geweest met deze crimineel!

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Foto: SBS, Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen