Martijn Krabbé denkt niet dat The Voice naar SBS 6 gaat

Martijn Krabbé denkt niet dat The Voice of Holland verhuist van RTL 4 naar SBS 6. En als dat gebeurt, verhuist hij niet per se mee. Dat vertelt de presentator vandaag in de Volkskrant. RTL zit in een kwetsbare positie, want zijn succesvolste shows – The Voice of Holland en The Voice Kids – worden geproduceerd door zijn grote concurrent: SBS-eigenaar John de Mol. En die heeft al aangekondigd enkele van zijn tv-hits weg te willen kapen bij RTL. Maakt Martijn Krabbé zich er al zorgen over?

Krabbé denkt dat het niet zo’n vaart loopt, zegt hij in de Volkskrant. “John is natuurlijk eigenaar van SBS én producent van belangrijke RTL-programma’s, zoals The Voice. Ik denk niet dat hij het contract van The Voice met RTL gaat afkopen om het bij SBS uit te zenden.”

Toch zou De Mol met het binnenhalen van The Voice bij SBS wel een flinke klapper maken. “Als dat wel gebeurt, kan ik me goed voorstellen dat ik bij RTL blijf. Ik ben bijzonder loyaal.”

De Mol vertelde begin augustus in De Telegraaf dat hij met RTL gaat praten over welke van zijn programma’s hij naar SBS wil halen. “We gaan praten met RTL welke van onze programma’s daar blijven en welke we naar ’6’ gaan halen.”

Op de vraag of het dan vooral om The Voice gaat, zei hij: “Nee hoor, niet per se. Er lopen zo’n tien à twaalf goed scorende programma’s daar en ik zeg niet dat ik die allemaal weg wil halen. We gaan eerst eens rustig kijken hoe we daarmee verder gaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen