Nieuwslezer Evers Staat Op stapt over naar Qmusic

Als Edwin Evers in december afscheid neemt van zijn ochtendshow op Radio 538, maakt zijn nieuwslezer Henk Blok de overstap naar Qmusic. Daar gaat hij vanaf januari het nieuws verzorgen in de nieuwe ochtendshow Mattie & Marieke. Dat heeft de zender laten weten. Mattie Valk en Marieke Elsinga beginnen volgende week al en Blok voegt zich over vier maanden bij hen. “Henk Blok is met zijn nieuwsbulletins al jaren een begrip in het radiolandschap“, zegt Q-baas Dave Minneboo.

De zenderbaas vervolgt: “We zijn dan ook erg blij dat hij vanaf het nieuwe jaar voor nieuws en duiding komt zorgen in dé ochtendshow van Nederland met Mattie & Marieke.

Henk Blok laat weten: “Na een geweldige tijd als nieuwslezer bij Evers Staat Op, ben ik toe aan een nieuwe start bij een andere zender: Qmusic. We sluiten een prachtig tijdperk af, waarna ik in het nieuwe jaar begin met Mattie en Marieke.

Henk Blok voorzag de luisteraars de afgelopen vijftien jaar van het laatste nieuws bij Evers Staat Op, op Radio 538. Daarvoor maakte hij verschillende programma’s voor landelijke en regionale omroepen en was hij jarenlang op alle grote publieke zenders te horen als nieuwslezer voor ANP en NOS Radionieuws. In 2015 werd hij uitgeroepen tot beste nieuwslezer.

De ochtendshow van Mattie & Marieke is vanaf 3 september elke werkdag te horen van 06.00 tot 09.00 uur.

Lees ook: 83 procent lezers denkt dat Q Mattie beter kan lozen (gisteren)

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen