83 procent lezers denkt dat Q Mattie beter kan lozen

Geplaatst op Sun 26 Aug 2018 om 13:30

Qmusic kan Mattie Valk maar beter lozen, ondanks de hoge investeringen die in hem zijn gedaan. Hij blijft last houden van een imagoprobleem. Dat denkt een ruime meerderheid van de Mediacourant-lezers, blijkt uit een poll waarop ruim 2.600 keer gestemd is. Valk staat ook wel bekend als de Judas van radioland sinds hij zijn oud-radiomaatje Wietze de Jager begin vorig jaar verraadde voor zes ton en een Tesla. Ze zouden samen overstappen naar Sky Radio, maar Valk tekende stiekem bij.

De ochtend van Qmusic zit sinds het uiteenvallen van het succesduo Mattie & Wietze in zwaar weer. Valk bleek totaal geen chemie te hebben met De Jagers opvolgers Igmar Felicia en Fien Vermeulen.

Nu krijgt Qmusic op maandag 3 september wéér een nieuwe ochtendshow. Opnieuw met Valk, maar ditmaal met Marieke Elsinga aan zijn zijde. Hopelijk voor Elsinga straalt zijn negatieve imago niet op haar af.

Veel lezers denken dat het te laat is voor Valk. Op de stelling ‘Qmusic kan beter verder zonder Mattie Valk’ reageert maar liefst 83 procent als volgt: ‘Ja, Mattie Valk blijft last houden van zijn imagoprobleem’.

Slechts 17 procent zegt dat Qmusic door moet met Valk, omdat hij een anker zou zijn in de ochtend.

Er is 2.637 keer op de poll gestemd.

Foto: RTL
40 Reacties op “83 procent lezers denkt dat Q Mattie beter kan lozen”


 1. jaja

  Aldus de onderzoeksafdeling van Mediacourant

 2. Grace321

  100 %

 3. Dennis

  Alsof dit Nederland bepalend is..

  Een pol van een derderangs roddelsite gemaakt door een zolderkamerfiguur voor zolderkamerfiguren

 4. Patries

  Kan hij ook van de tv af, zo lelijk die man.

 5. Bas

  Aldus de MC lezer. Laat me niet lachen

 6. Marionnetje

  Pfffff Marieke heeft haar beste tijd ook al gehad. 1dags vlinder…. volledig in het keurslijf van rtl4 geperst.

 7. De snor

  @dennis kom eens van je zolderkamer !!

 8. Remi

  … Ik als toch één van Neerlands trouwste Mediacourant-lezers
  heb de Poll niet gezien, maar als de Poll er inderdaad is geweest
  dan is de uitslag niet verrassend … en volkomen terecht uiteraard.

  Wat ik me nu zomaar afvraag op een bewolkte dag als vandaag …
  … Die Mattie … rijdt-ie in de hem cadeau gedane Tesla ?
  Of voelt Mattie iets van een stukje schaamte ?

  Heeft Mattie het autootje ingeruild misschien of rijdt-ie er trots in rond ?

 9. Roel

  Meerendeel van de mensen wil liever ook geen Peter R de Vries op tv of Jinek met haar gezeik over Trump of handhaving zwarte Piet maar dat maakt allemaal niks uit.

  Tv/radio wordt gemaakt door mensen die denken wat goed voor ons is en wat de kijker of luisteraar wil zal hun worst zijn. Vervolgens het wel raar vinden dat die mensen de media de rug toekeren.

 10. Jankees

  Karma is a bitch.

 11. Bart

  @Dennis en jaja De poll op deze site staat natuurlijk niet gelijk aan heel Nederland of bijvoorbeeld het onderzoekspanel van 1 Vandaag maar het zegt wel iets. 83% is hoog. Laten we zeggen dat het aantal minder is als die poll elders gehouden zou worden maar dan is en blijft het nog steeds hoog. Hij heeft gewoon net als Humberto een heel groot imago probleem. Q-Music zit met hem in de maag. Het was voor de doelgroep van Q-Music beter geweest om Ingmar en Fien in de ochtend te zetten en Domien met Marieke in de middag.

 12. Meneer Kaktus

  Bij dit soort berichten stemt het me altijd enorm tevreden dat ik de zondagmiddag benut om Virgien weer eens ongenadig door de caravan te jagen.

 13. L.

  Die uitslag verbaast me niks als ik altijd die zure reacties lees hier. Mensen hier zijn alleen maar negatief dus ik neem deze poll ook niet serieus. Fijne zondag!

 14. Bassie

  Zwaar overschatte lui

 15. Rianne

  Deze uitslag neemt niemand serieus. Het is n uitslag van de lezers van de Mediacourant….altijd negatief en zuur. Denk echt niet dat deze poll de mening van de gemiddelde Nederlander weergeeft. Dan zou het er slecht uitzien. Ik wens Mattie veel succes!

 16. Rianne

  Deze uitslag neemt niemand serieus. Het is n uitslag van de lezers van hier..altijd negatief en zuur. Denk echt niet dat deze poll uitslag de mening van de gemiddelde mens weergeeft. Dan zou het er slecht uitzien. Ik wens Mattie veel succes!

 17. Slabam

  Marieke is dus een Judas lover. Alles voor de doekoes.

 18. Phoenix

  Dat wil Q Music ook. Kwestie van tijd. Q Music aast op Coen & Sander, maar Talpa voorkwam dat door hen bij te laten tekenen. Nu heeft Q Domien Verschuuren maar gehaald als alternatief voor Coen & Sander. Na het vertrek van Evers gaat 538 weg zakken en zullen Coen & Sander alsnog overstappen naar Q. Op dat moment is Mattie overbodig. Dan heeft Q Coen & Sander én Domien Verschuuren.

 19. Jacob

  Zwaar weer? Volgens mij stijgen de cijfers juist weer. En die ochtend show start niet morgen maar een week later. Get your shit together MC!!

 20. Lies

  Wie luistert er uberhaupt naar Q? Wat een bagger zender.

 21. Fox Mulder

  Die Qlootzak mag van mij naar 3FM.

 22. hatseflatssssss

  Nou ja zeg! Eindelijk een foto gevonden waarbij z’n mond dicht is. Uhmmmm…… bijna dicht.
  Beetje dik lippie is het nog steeds. Welke omroep ziet nog iets in deze man?

 23. Moe

  OK. Next!

 24. Marcel

  Ahum. Mattie is gewoon trouw gebleven aan zijn werkgever. Wietze wilde perse overstappen.. Dus. Mattie is geen verrader maar een trouwe hond.

 25. Sjakie

  @marcel inderdaad !!!!

  Maar dat wil er niet in bij de meesten….

 26. Wollter

  @Marcel.
  Mattie had van alles beloofd maar hield geen woord.

 27. Wauter

  Leave Mattie alone!!!

 28. Lies

  I LOVE ERIC WIEBES

 29. Ze hebben hem

  <b?JOS BRECH OPGEPAKT IN SPANJE

 30. Ze hebben hem

  JOS BRECH OPGEPAKT IN SPANJE

 31. Flits Bom

  Degene die er verantwoordelijk voor is deze kluns op de buis te gooien mag ook wel eens bij zichzelf te raden gaan.

 32. Pim

  Haha maar de meeste bezoekers van deze site zijn juist uit op zuur nieuws, haat, nijd en meer van dat soort negativiteit. Geen wonder dat de poll dan zo uitslaat naar de negatieve kant. Zegt niks.

 33. pieter 52

  Waar blijft Wolter ??

 34. Henk

  We wachten op de kijkcijfers.

 35. Wollter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 36. Bart

  @Marcel Nee, Mattie heeft achter Wietses rug om gehandeld.

 37. Otto Groeneveld

  Radio Judas zoekt nog mensen.

 38. Michel

  @Marcel. Volgens mij wilden ze beiden weg, maar dat ging nog wel redelijk in de openheid. Wat stiekem gebeurde is dat Mattie zich liet overhalen om te blijven en hierover niets vertelde tegen zijn partner. Dat maakt het juist zo achterbaks.

 39. Annabel

  @Michel en Bart, Mattie is gewoon genaaid door Wietze die hem met zijn brief in de Telegraaf even lekker weggezet heeft. Ze waren allebei aan het praten met 538 en Mattie heeft besloten (loyaal) te blijven. That’s it. Hij heeft dit ook zeker aan Wietze laten weten. Qmusic wilde Wietze ook houden, maar hij heeft de deur gewoon helemaal dichtgegooid. Bovendien was er geen sprake van dat Mattie achter Wietze’s rug om een ‘nieuw’ contract heeft getekend, want ze waren gewoon in vaste dienst.

 40. Bart

  @annabel Nee hoor zo zit het niet. Mattie is de gene die achter de rug van Wietse om heeft gehandeld. Dat terwijl ze vrienden waren. Een vies mannetje die zo snel mogelijk van de landelijke radio en tv af moet. Omdat het gros de luisteraars en de kijkers dat wil.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.