83 procent lezers denkt dat Q Mattie beter kan lozen

Qmusic kan Mattie Valk maar beter lozen, ondanks de hoge investeringen die in hem zijn gedaan. Hij blijft last houden van een imagoprobleem. Dat denkt een ruime meerderheid van de Mediacourant-lezers, blijkt uit een poll waarop ruim 2.600 keer gestemd is. Valk staat ook wel bekend als de Judas van radioland sinds hij zijn oud-radiomaatje Wietze de Jager begin vorig jaar verraadde voor zes ton en een Tesla. Ze zouden samen overstappen naar Sky Radio, maar Valk tekende stiekem bij.

De ochtend van Qmusic zit sinds het uiteenvallen van het succesduo Mattie & Wietze in zwaar weer. Valk bleek totaal geen chemie te hebben met De Jagers opvolgers Igmar Felicia en Fien Vermeulen.

Nu krijgt Qmusic op maandag 3 september wéér een nieuwe ochtendshow. Opnieuw met Valk, maar ditmaal met Marieke Elsinga aan zijn zijde. Hopelijk voor Elsinga straalt zijn negatieve imago niet op haar af.

Veel lezers denken dat het te laat is voor Valk. Op de stelling ‘Qmusic kan beter verder zonder Mattie Valk’ reageert maar liefst 83 procent als volgt: ‘Ja, Mattie Valk blijft last houden van zijn imagoprobleem’.

Slechts 17 procent zegt dat Qmusic door moet met Valk, omdat hij een anker zou zijn in de ochtend.

Er is 2.637 keer op de poll gestemd.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen