RTL 4 onthult nieuwe naam en logo RTL Late Night

De talkshow RTL Late Night krijgt een iets andere naam nu Humberto Tan is ingeruild voor Twan Huys. Voortaan heet het programma RTL Late Night met Twan Huys. Dat heeft de zender laten weten. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Het oude paarse beeldmerk is ingeruild voor een oranje logo. Hoe de nieuwe studio eruit gaat zien is nog niet bekend; eerder werd wel duidelijk dat de show verhuist van het Rembrandtplein naar De Hallen, ook in onze hoofdstad Amsterdam.

Volgens weekblad Story ziet er inmiddels een zwart randje aan de komst van Twan Huys naar RTL, vooral sinds hij publiekelijk moest lachen om de aanslag op het Telegraaf-gebouw. “Hij lijkt op geen enkele wijze bij de commerciële omroep te passen, en gevreesd wordt voor een kijkcijferdebacle.

Story spotte Huys onlangs toen hij voor zijn huis in Amsterdam zat. “De zorgen waren aan hem af te zien. Zal RTL nog net zo veel zin hebben in hun nieuwe tv-ster of wacht Twan alsnog een brief waarin zijn contract wordt opgezegd?

Dat lijkt er met deze onthulling van de nieuwe talkshownaam en het bijbehorende logo niet op. De eerste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys is op maandag 3 september om 22.30 uur.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen