Nieuw tv-duo gaat voor NPO de Gay Pride verslaan

Rik van de Westelaken volgt de naar RTL vertrokken Art Rooijakkers niet alleen op bij Wie is de Mol, maar ook als presentator van de jaarlijkse homoparade tijdens Gay Pride in Amsterdam. Dat heeft Avrotros laten weten. De afgelopen jaren deed Rooijakkers de kanaalparade samen met Richard Groenendijk, maar nu kiest de Avrotros voor een geheel nieuw duo. Van de Westelaken gaat het verslag presenteren met een andere Wie is de Mol-bekendheid, namelijk Ellie Lust.

Nog een nieuwtje is dat de Avrotros dit jaar meedoet met een Songfestivalboot. “Het thema van de Pride Amsterdam 2018 is ‘Heroes’ en daarom is er op deze boot niet alleen aandacht voor songfestivalhelden, maar ook voor lokale LHTBIQ+ helden.”

Avrotros roept middels een online actie mensen op om hun lokale LHTBIQ+ held in het zonnetje te zetten. “Iemand die zich belangeloos inzet voor de community. Drie van deze helden krijgen een ereplaats op de Songfestivalboot tijdens de Canal Parade. Opgeven kan via avrotros.nl/gaypride.”

De Gay Pride-registratie is op zaterdag 4 augustus om 22.00 uur te zien op NPO 1. De parade is daarnaast live te volgen op NPO3.nl.

Foto: Talent Kitchen

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen