Thomas Cammaert baalt dat hij niet nieuwe Mol-host is

Thomas Cammaert vindt het jammer dat niet hij, maar Rik van de Westelaken de nieuwe presentator van Wie is de Mol is geworden. Dat vertelt de oud-Mol in gesprek met de Weekend. Naast acteren wil Cammaert nu graag presenteren. “De carrière van Art Rooijakkers bij de AVROTROS is natuurlijk wel iets wat iedereen wil. Ik weet dat ik dat niet meteen kan krijgen, maar de diversiteit van een avonturenprogramma, een quiz én een culturele show lijkt me te gek“, zo vertelt hij.

Bovendien kreeg Rooijakkers dé parel van AVROTROS in handen: Wie is de Mol. “Ja, Wie i sde Mol presenteren, zoals Art dat jaren heeft gedaan, zou natuurlijk heel leuk zijn, maar Rik van de Westelaken gaat dat nu doen, en waarschijnlijk voor heel veel jaren.

Als Van de Westelaken ziek wordt of om andere reden afhaakt, dan mogen ze Cammaert bellen. “Absoluut! Meteen. Ik vind het één van de leukste programma’s van de Nederlandse televisie, dus als ik dat zou mogen presenteren, natuurlijk.

Art en Rik zijn ooit winnaars van Wie is de Mol geweest, maar er is nog nooit een oude Mol presentator geworden. Dat zou toch leuk zijn. Dat zou mijn meerwaarde zijn.

Foto: Avrotros, Michel Schnater

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen