Thomas Cammaert baalt dat hij niet nieuwe Mol-host is

Geplaatst op Mon 09 Jul 2018 om 11:40

Thomas Cammaert vindt het jammer dat niet hij, maar Rik van de Westelaken de nieuwe presentator van Wie is de Mol is geworden. Dat vertelt de oud-Mol in gesprek met de Weekend. Naast acteren wil Cammaert nu graag presenteren. “De carrière van Art Rooijakkers bij de AVROTROS is natuurlijk wel iets wat iedereen wil. Ik weet dat ik dat niet meteen kan krijgen, maar de diversiteit van een avonturenprogramma, een quiz én een culturele show lijkt me te gek“, zo vertelt hij.

Bovendien kreeg Rooijakkers dé parel van AVROTROS in handen: Wie is de Mol. “Ja, Wie i sde Mol presenteren, zoals Art dat jaren heeft gedaan, zou natuurlijk heel leuk zijn, maar Rik van de Westelaken gaat dat nu doen, en waarschijnlijk voor heel veel jaren.

Als Van de Westelaken ziek wordt of om andere reden afhaakt, dan mogen ze Cammaert bellen. “Absoluut! Meteen. Ik vind het één van de leukste programma’s van de Nederlandse televisie, dus als ik dat zou mogen presenteren, natuurlijk.

Art en Rik zijn ooit winnaars van Wie is de Mol geweest, maar er is nog nooit een oude Mol presentator geworden. Dat zou toch leuk zijn. Dat zou mijn meerwaarde zijn.

Foto: Avrotros, Michel Schnater
17 Reacties op “Thomas Cammaert baalt dat hij niet nieuwe Mol-host is”


 1. david

  Slechtste mol ooit. Heeft geen persoonlijkheid.

 2. Boris

  Volgens mij is het vooral belangrijk dat het een goede presentator is. Liever niet steeds van die oud-deelnemers van de laatste seizoenen, waardoor het programma volledig verpest is. Of kijk op zijn minst naar de presentatie van de Belgische Mol als je zo graag wil presenteren.

 3. Raaf

  Het blijft mij altijd verwonderen hoe iemand die volledig is gespeend van uitstraling, charme en talent zoals Art Rooijakkers zoveel centje kan en mag binnen harken.
  Het kan kennelijk niet op in Nederland.
  Heel soms wordt ik gedwongen naar Wie is de Mol te gluren wanneer ik op bezoek ben bij Moedertje Lief. Ik val dan standaard binnen een kleine 3 seconden in volstrekte coma.

  En nu hebben we hier een zekere Thomas Cannaert
  Ook deze (voor mij volstrekt onbekende) B(ekende)N(ederlander) is kennelijk zo narcistisch dat hij pretendeert mensen te kunnen boeien.

  Waarom stoten in Nederland altijd alleen maar mensen-zonder-karakter door.
  Is het echt alleen maar het ons-kent-ons circuit of zijn we gewoon een smakeloos land (of is het een combinatie van beiden) ?
  Dat zijn toch behoorlijk boeiende vragen, nietwaar ?

 4. Benny-Bjorn A.

  @Raaf Deze Thomas is een Belg/musicalnicht. Net als bijna alle andere Mol-deelnemers een B- of C-garnituur bekendheid omdat echt getalenteerde en succesvolle figuren zeker geen tijd hebben om mee te doen aan dit soort pulp-tv.

  Overigens mag De Mol van mij ook naar RTL en SBS, is er weer meer ruimte en budget voor interessante tv als Andere Tijden.

 5. Raaf

  Dank U Benny-Bjorn A.

  Dit is nieuwe informatie voor mij. Het ziet er naar uit dat de onbekende BB’rs aan dezelfde kwaal lijden als de onbekende BN’rs die ons door de producenten van de wansmaak in de maag worden gesplitst.

 6. jdj2050

  Qua uitstraling is Rik is toch veel geschikter dan Thomas? Thomas is toch een beetje als een opgerolde vaatdoek die maar niet droog wil worden.

 7. Jamai

  Sinds zijn optredens in Ranking the Stars wordt deze jongen in televisieland niet meer serieus genomen. Alleen bij gelijkgestemden zoals bij mij thuis wordt hij serieus genomen: doggy-style.

 8. Joop55

  Thomas was zo’n blije geit in WIDM 2017 dat ook ik vind dat hij wel degelijk de titel ”Mr. WIDM” verdiende als opvolger van Art, dan had deze dragonder weer een vast baantje gehad.

 9. Mevrouw Kaktus

  Thomas was ook gewoon echt een hele saaie Mol.

 10. Bart

  Vreselijke jongen

 11. Hooftstraat

  Een roddel Thomas Cammaert en Rik van Westelaken hebben een tijdje terug een affaire gehad, het is niets geworden, Thomas wilde graag verder met Rik maar kreeg echter geen gehoor, Rik kon toch niet in thomas vinden wat hij zocht. Thomas Cammaert je hebt leuk om te zien maar zodra je gaat praten word het een ramp, je hebt geen talent voor presentatie, misschien ben je wel een goede acteur maar nooit zou je een WIDM programma kunnen presenteren, zo leuk ben je ook weer niet.

 12. S

  Vast een aardige jongen maar mist de uitstraling.

 13. Japie

  Zeker een Belgenmop?

 14. Het koffiekransje van Tante Leen uit de Achterhoek

  Wij hebben nog nooit van deze jongeman gehoord. Dat lijkt ons geen voordeel.

 15. Tvjunkie

  En dooooorrrrr

 16. Remco Slikzaad

  Volgens mij staat deze man op pornhub.

 17. ron

  Thomas je kan nog altijd Moltalk doen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.