Domien Verschuuren stapt over van 3FM naar Qmusic

Radio-dj Domien Verschuuren stapt over van zinkend schip 3FM naar het commerciële Qmusic. Hij gaat daar de middagspits-show voor zijn rekening nemen. Dat heeft Q zojuist laten weten. Zenderbaas Dave Minneboo is trots op deze aanwinst. “Met Domien halen we een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis. Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan.

Domien laat weten: “Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken. Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!

De radiomaker is al sinds 2006 te horen bij 3FM, waar hij verschillende shows voor zijn rekening nam. In 2007 sleepte hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent in de wacht en in 2014 maakte hij zijn debuut in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Eind 2016 volgde hij Giel Beelen op na zijn vertrek in de ochtend, waar hij nu te horen is tussen 06.00 en 09.00 uur. 3FM ligt al tijden onder vuur, omdat de marktaandelen van het station flink onder druk staan. Verschuuren krijgt het zwaar te verduren, omdat hij het boegbeeld van de zender is.

Tot de komst van Domien zal Stephan Bouwman te horen blijven in het middagtijdslot van Qmusic. Minneboo: “Stephan is een groot allround talent, met wie we graag verder bouwen aan de toekomst. We zullen binnenkort meer bekendmaken over zijn nieuwe rol binnen Qmusic.

Wanneer Domien precies start, wordt later bekend.

Reacties

Collega’s van 3FM vinden het jammer dat Verschuuren hun zinkende schip verlaat. “😔”, twittert Rámon Verkoeijen. En Michiel Veenstra: “😔”.

Herman Hofman: “Bah. Zowel zuur als verdiend. Ik vind dit een stomme dag.

Sander Hoogendoorn: “May the force be with you.

Frank van der Lende: “Doei Domien. Mis je nu al.

Mark van der Molen: “Aderlating voor 3FM. Maar zo gegund. Wat een toffe move. Gefeliciteerd Domien!

Michiel Veenstra: “Zo blij voor Domien – wat een prachtige kans! Maar kelere vriend, wat ga ik je missen!”

Qmusic-ster Mattie Valk: “WELKOM!

Lees ook: Wie wordt de nieuwe ochtendspits-dj van NPO 3FM?

Foto: Sophie Hemels, 3FM

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen