Ouders Waylon praten met Story: ‘Al jaren geen contact’

De ouders van Waylon doen een Patty Harpenautje. Ze doen deze week in de Story dat ze hun zoon, die vanavond optreedt op het Eurovisie Songfestival in Lissabon, al jaren niet meer hebben gezien. Dat is te lezen in de kiosk. Het bewijst volgens de Story maar weer eens wat voor moeilijk mannetje Waylon is. “Vrijwel niemand begrijpt Waylon (…), zelfs zijn ouders niet. Om die reden verbrak de zanger jaren geleden resoluut alle banden met zijn ouders“, is te lezen in het entertainmentblad.

Op het dieptepunt van Waylons verslaving aan alcohol en cocaïne namen zijn ouders hem in huis. Met hun hulp overwon hij zijn verslavingen. Toen hij weer nuchter was, botste het tussen beide partijen. Later kwamen ze weer bij elkaar, maar in 2013 ging het weer mis en sindsdien hebben ze elkaar niet meer gezien.

Henny Bijkerk, de moeder van Waylon, vertelt thuis in Apeldoorn aan de Story: “Mijn man en ik hebben al jarenlang geen contact met onze zoon. Ik mis hem enorm en zou hem dolgraag weer willen zien. Maar dat ligt niet aan mij of aan mijn man. Dat contact moet Willem zelf herstellen. De bal ligt bij hem.

Waylon en zijn vriendin, een Oh Oh Cherso-ster die tegenwoordig bezwijkt onder de druk van het vloggen, krijgen een kindje. Dat hebben Waylons ouders uit de media moeten vernemen.

Dat vinden we geweldig. We zijn al opa en oma, dus we weten hoe leuk dat is. Maar veel meer wil ik daar liever niet over zeggen nu…

Zitten ze vanavond voor de buis? “We gaan zeker naar het Songfestival kijken. Niet in Lissabon, maar hier thuis op de bank.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen