John van den Heuvel nog niet gebeld door Twan Huys

RTL Boulevard-deskundige John van den Heuvel is nog steeds niet gebeld door Twan Huys, de nieuwe presentator van zusterprogramma RTL Late Night. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in de showrubriek op RTL 4. Van den Heuvel heeft laten weten dat hij niet van plan is om aan te schuiven in de nieuwe dagelijkse talkshow van Huys, omdat hij eerst excuses wil van de presentator. Hij riep Huys onlangs min of meer op om hem te bellen, maar dat is nog steeds niet gebeurd.

Van den Heuvel boycot Huys nadat de twee in 2012 ruzie kregen op de radio toen Huys onthulde dat de misdaadjournalist topcrimineel Willem Holleeder en zijn dierbaren een reis naar het buitenland had aangeboden. Tijdens die vakantie zou Van den Heuvel Holleeder dan exclusief interviewen.

Nooit hebben Van den Heuvel en Huys dit uitgepraat. “Nee, ik heb hem nooit meer gesproken“, zei hij eind april.

Toch wordt Huys straks een prominent gezicht bij RTL, waar Van den Heuvel ook werkt. “Ja. Dat moet dus wel eens een keer worden uitgepraatAls hij wil dat ik aanschuif bij RTL Late Night, lijkt me dat wel verstandig“, zei hij toen.

Nu laat Van den Heuvel weten dat Huys nog steeds niets heeft laten horen: “Nee, ik heb nog geen telefoontje gehad. Ik wacht af.

Ruben Nicolai: “Ik denk dat hij je nummer kwijt is.

Van den Heuvel: “Dat zou zomaar kunnen.

Lees ook: Van den Heuvel boycot RTL Late Night met Twan Huys (28 april)

foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen