NPO 1-show De Reünie krijgt spin-off op NPO 3

Het NPO 1-programma De Reünie krijgt een spin-off op NPO 3, getiteld Reünie: 21. Hierin brengt Jan Kooijman jongeren die tien jaar geleden samen in groep 8 zaten weer bij elkaar. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Vijf jaar geleden ontmoetten deze jongeren elkaar ook al in het kinderprogramma Reünie Zapp. “Nu, weer vijf jaar later kijkt Jan Kooijman hoe hun levens zijn verlopen en wat ze verwachten van de toekomst. Nu zijn ze allemaal ongeveer eenentwintig.”

Sinds De Reünie gepresenteerd wordt door Jan Kooijman en zijn collega’s Anita Witzier en Ajouad El Miloudi zijn de kijkcijfers drastisch omlaag gegaan. Toch durft de KRO-NCRV het aan om ook de juniorvariant door Kooijman te laten maken.

Presentator Jan Kooijman kijkt uit naar zijn nieuwe programma: “Ik heb met ontzettend veel plezier aan Reünie: 21 gewerkt. De twintigers spreken vrijuit over pesten, de liefde en het gebruik van social media in deze tijd. Als gespreksleider mocht ik met hen terugblikken op de afgelopen tien jaar en vooruit kijken naar hun dromen en verwachtingen voor de toekomst.”

Ik was verrast, geamuseerd en af en toe ontroerd door hun verhalen. Reünie: 21 is een programma dat herkenbaar zal zijn voor tieners, twintigers en hun ouders.”

Reünie: 21 begint op dinsdag 29 mei om 21.00 uur op NPO 3.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen