Lisa Loïs: ‘Vooruit, Songfestival mag me bellen’

Zangeres Lisa Loïs is over de streep: de AVROTROS mag nog een keer proberen haar te vragen voor het Eurovisie Songfestival. “Ze mogen bellen hoor“, zei ze dinsdagavond in RTL Late Night, een talkshow op televisie. Loïs was in 2010 ook al een keer benaderd, maar toen bedankte ze voor de eer. Pas in 2013, toen Anouk meedeed, vond ze het weer interessant worden. “Ja, dat klopt. Ze hebben het inderdaad in 2010 gevraagd. Nou ja, ik weet niet of het echt een serieuze vraag was.”

De zangeres vervolgt: “Volgens mij was het meer om te polsen of ik interesse had, maar ik was toen veel te jong en daar helemaal niet mee bezig. Ik wilde dat helemaal niet op dat moment.”

Inmiddels is Loïs enthousiaster. “Maar ja, ik moet wel zeggen: er is het een en ander veranderd de afgelopen jaren. Anouk heeft wel iets doorbroken eigenlijk. Daardoor draait het nu meer om de muziek en daardoor vind ik het nu wat interessanter. Dus wie weet.”

Ze zou graag met een Adele-achtig liedje optreden. “Mensen zijn altijd gewend dat ik hard en hoog zing, maar ik voel me hier inderdaad veel prettiger bij. Het gaat mij erom dat ik een gevoel over wil brengen en een verhaal wil vertellen.”

Mocht niet niet lukken met het Songfestival, dan begint er binnenkort een ander programma waar Loïs aan mee kan doen.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen