Tv-show Paul en Marc-Marie is een enorme flop

De televisieshow Als Je Alles Hebt Gehad waarin Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts op zondagavond de week doornemen is een enorme flop. De vijfde aflevering kwam gisteren niet verder dan 533.000 kijkers (8 procent) op ’s lands meest bekeken tv-zender, NPO 1. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Leeuw en Huijbregts stellen zwaar teleur op het vlaggenschip van de NPO. Ze scoren maar liefst 66 procent onder het weekgemiddelde van de zender.

Het programma deed het eigenlijk al vanaf de première niet zo best door onder de grens van één miljoen kijkers te blijven. De eerste vier afleveringen kwamen uit op 991.000 (16 procent), 927.000 (15 procent), 753.000 (12 procent) en 770.000 kijkers (12 procent). Die laatste twee scores zijn voor NPO 1-begrippen ook al flopscores.

Zondagavond werd NPO 1 tijdens de show van De Leeuw en Huijbregts niet alleen ingehaald door het veel kleinere RTL 4, maar ook door de nog kleinere zusterzender NPO 3.

Inhoudelijk is er best veel kritiek op het programma. Al na de eerste aflevering besloot Angela de Jong haar AD-columnistencollega af te slachten in de krant.

Er staan nog drie afleveringen van de show op het menu.

Foto: Annemieke van der Togt, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen