Monique Smit hoopt dat Telegraaf VNDG doorgaat

Monique Smit hoopt dat haar werk voor Telegraaf VNDG, het videoplatform van De Telegraaf, gewoon doorgaat. Dat zegt ‘de zus van’ in de Party. Smit presenteert afwisselend met gevallen tv-ster Nance Coolen de entertainmentnieuwtjes die op VNDG te vinden zijn. “Als mijn werk bij Privé TV – de tv-show van Telegraaf VNDG – doorgaat, wat ik van harte hoop want ik vind het superleuk om te doen, dan ben ik daar sowieso vier dagen in de week zoet mee“, zo laat de presentatrice weten.

En vier dagen werken vindt Smit meer dan genoeg. “Misschien dat we de tuin zelf gaan doen komend voorjaar. En als het qua werk wat rustiger is, dat is ook wel een voorwaarde om ontspannen in je eigen tuin aan de slag te kunnen gaan.

Vanwege haar werkzaamheden in de tuin wil ze dus niet te veel klussen aannemen náást Privé TV. “Ik zal dan wat kritischer moeten kijken naar dingen die ik er daarnaast nog wel of juist niet bij kan doen.

Ik zal niet meer alles aanpakken, want ik ben natuurlijk ook moeder. Het zal af en toe wel moeilijk zijn, want ik wil ook graag een nieuwe single uitbrengen en daar horen optredens bij.

Hoe gaat ze dat dan doen? “Plannen we die optredens gewoon ergens in het weekend en maken we er een gezellig dagje uit met het gezin van.

Het presentatiewerk van Monique Smit bij Telegraaf VNDG kunt u onder meer hier bekijken.

Foto: Telegraaf VNDG

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen