Eva Jinek is zwanger; gevolgen talkshow onduidelijk

Talkshowkoningin Eva Jinek is op 39-leeftijd voor de eerste keer in veerwachting van een baby. De vader is haar vriend: tv-producent Dexter van der Voorn. Dat heeft ze laten weten op Instagram. Het is onduidelijk welke gevolgen haar zwangerschap heeft voor de talkshow die ze zes maanden per jaar presenteert op de late avond van NPO 1. Het is niet bekend wanneer Jinek precies is uitgerekend, maar het zou goed kunnen dat Jeroen Pauw een tijdje moet invallen.

De volgende serie afleveringen van Jinek staat gepland van maandag 4 juni tot en met vrijdag 21 september. Daarna zou ze weer beginnen in januari 2019. Of dat allemaal haalbaar is, is nog niet duidelijk.

Veel meldt Jinek niet over haar zwangerschap. “Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #zwanger #jinekbaby“, typt ze op haar instagrampagina.

Tv-maker Herman van der Zandt zei dit weekend nog dat je met jonge kinderen eigenlijk geen dagelijks programma kunt maken. Daarom loopt hij niet bepaald warm voor een dagelijkse talkshow.

Overigens is nu wel het mysterie van Jineks Ikea-aankoop opgelost. Weekblad Story spotte haar in januari na de aankoop van een Samla-opbergbak, al was toen nog niet duidelijk wat ze daar in zou gaan opbergen. Nu lijken de puzzelstukjes in elkaar te vallen; de komst van een baby leidt altijd tot veel nieuwe spulletjes in huis.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen