Farid Azarkan: ‘Wierd Duk weigert Pauw-debat met mij’

De bekende Telegraaf-journalist Wierd Duk heeft een uitnodiging van het NPO 1-programma Pauw om op televisie in debat te gaan met Denk-gezicht Farid Azarkan afgeslagen. Dat onthult de politicus in een Twitter-bericht aan de journalist. Azarkan confronteert Duk met het uit de weg gaan van een confrontatie. “Je zaait haat tegen Denk omdat je overal verkondigd dat we ‘levensgevaarlijk’ zijn. Nu wilde Pauw een debat tussen jou en mij. Wat blijkt? Je durft niet man. Beetje laf of niet dan?

Duk, de ex van DWDD-tafeldame Fidan Ekiz, vindt zichzelf niet laf. Hij heeft een andere reden. “A: Je moet met een politicus in debat, niet met mij. maar daar valt over te twisten. B: Jij debatteert niet, is mijn ervaring, je schreeuwt. Dat is een feit. C: Ik was nog in gesprek met Pauw, dus je bent te vroeg met je oordeel – maar dat verbaast me weer niet.

Daarop zegt Azarkan: “Antwoord. A: Je moet niet zo janken Wierd, onlangs met je gedebatteerd en toen was het ok. B: Kom uit die slachtofferrol. Wie de bal kaatst… C: De uitnodiging staat. Gewoon wat sneller denken!

‘Je moet niet zo janken’ klinkt niet zo netjes, merkt iemand op. Azarkan: “Twee keer koffie. Voel me scherp!

Foto: WNL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen