Frank Dane: ‘Mijn droom is Edwin Evers opvolgen’

Het is Frank Dane’s absolute droom om Edwin Evers op te volgen als de ochtendspits-dj van Radio 538. Dat zei hij gisterenavond in RTL Boulevard. De 36-jarige Dane, die inmiddels misschien wel bekender is dan zijn broer Robert Jensen, is al jaren de vaste vervanger van de 46-jarige radiomiljonair Evers. Uiteindelijk droomt hij ervan om definitief het stokje over te nemen van zijn radiocollega. “Ik mag zijn programma doen als hij er niet is. Ik kan dromen. Het is mijn droom.”

Het is niet zo dat Dane ijverig wacht op Evers’ aftreden. “Ik ben zijn allergrootste fan en ik zou het heel erg vinden als hij op een dag gaat stoppen, dus laten we hopen dat hij nog jaren blijft zitten. Het is de beste dj die we ooit hebben gehad.”

Dane maakte een reportage bij een muziekfestijn, waar Evers een prijs won. “Voelt dit nou als een oeuvreprijs?“, plaagde Dane zijn collega. Evers: “Hij zit gewoon op mijn plek te azen die lange hier.

Evers daarop grappend: “Inderdaad, het wordt tijd voor pensioen.

Dane gniffelend: “Mocht je nou ooit stoppen bij 538, wie is dan de perfecte opvolger van je ochtendshow?” Evers: “Die bestaat niet.

Het zijn plagerijtjes over en weer, legde Dane uit aan de desk van Boulevard. “Het was natuurlijk een beetje een grapje. Een oeuvre-award krijg je meestal aan het eind van je carrière.De geruchten zijn er iedere keer als deze man een contract heeft dat afloopt. Iedereen is dan weer aan het speculeren, maar laten we hopen dat hij nog heel lang blijft.

Foto: RTL Boulevard

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen