Zo ervoeren de Boulevard-sterren de westerstorm

De westerstorm die donderdag over Nederland heen raasde, heeft ook de sterren van RTL Boulevard getroffen. Beau van Erven Dorens zag een man omwaaien en John van den Heuvel kreeg een boom op zijn dak. Dat vertelden ze gisteren in de showrubriek op RTL 4. De schrik zit erin bij de sterren van Boulevard. “Er was een hoop geraas vanochtend toen ik aan de ontbijttafel zat. Er is een boom op het dak van mijn huis gevallen“, aldus Van den Heuvel in het programma.

Dat was wel even schrikken, stelt de misdaadjournalist. “Het was een behoorlijke ravage. Het was ook een boom die er al dertig of veertig jaar stond.”

Van Erven Dorens maakte ook iets heftigs mee. “Ik heb mensen zien omwaaien“, zei Beau. Frank Dane: “Nee, joh?” Beau: “Ja.” Frank: “Wat heb je gedaan toen?” Beau: “Ik ben erop af gegaan en zei: ‘Gaat het een beetje?’ Gelukkig ging het wel goed.

Shelly Sterk zag het maar nét goed gaan op de snelwegen: “Ik reed van Hamburg naar Nederland toe, naar Amsterdam. Daar waren wel heel veel vrachtwagens aan het wiebelen, maar volgens mij zaten wij net aan de goede kant op het goede moment.”

En huispsychologe Kelly Weekers: “Wij kwamen net terug uit Zuid-Afrika en vlogen door een heftige turbulentie. De piloot zei dat hij het zo niet had meegemaakt in dertig jaar. Het was geen prettige vlucht. Ik had mijn kind vast. Alles kwam eruit bij iedereen en het was heel onrustig.”

Marc van der Linden vindt het allemaal vrij heftig. “Als je in een storm rijdt en je ziet bomen omvallen, dan denk ik wel dat je denkt van: ik moet nu stoppen.”

Tot slot ondervond ook Frank Dane last van de storm. “Ik had bruine drap uit de kraan vanochtend. Ik wilde douchen en deed de douche open en toen kwam er allemaal bruine troep naar beneden.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen