Koefnoen-bekendheid Paul Groot kijkt soms Utopia

Over Utopia zeggen mensen vaak dat ze helemaal níemand kennen die ernaar kijkt, maar de kijkers zijn er wel degelijk. Zo is van Fred van Leer en de moeder van Carlo Boszhard al bekend dat het fervente Utopia-kijkers zijn, maar ook Koefnoen-bekendheid Paul Groot ziet het programma graag, bekent hij zelf in het Algemeen Dagblad. Hij noemt Utopia als hij gevraagd wordt naar zijn ‘guilty pleasures’, al voelt Groot zich helemaal niet ‘guilty’ over het kijken naar de realityshow van SBS 6.

Paul Groot: “Ik voel me over het algemeen niet schuldig over mijn pleasures. Tegenover wie? De smaakpolitie? Ja, ik kijk met enige regelmaat naar Utopia. Of Just Tattooof Us op MTV. Dat is een wereld die ik niet ken. Fascinerend.

Veel mensen ergeren zich aan Utopia, maar veel mensen ergerden zich ook aan Koefnoen. Die continue stroom aan ergernis begrijpt Groot niet. Wie er van hem met pek en veren het land uit mogen? “Giftige twitteraars.”

Ik kan me nog steeds verbazen over de agressie die je soms ten deel valt als je iets grappigs of moois probeert te maken voor de mensheid. Van die mensen die week in week uit moeten melden dat ze ‘nul keer hebben gelachen’.”

Het AD-interview met Paul Groot kunt u lezen via Blendle.

Foto: Merlijn Doomernik, Avrotros

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen