Willeke had graag rol in NPO-hit Hendrik Groen gewild

Willeke van Ammelrooy vindt het jammer dat ze tegenwoordig niet meer echt in beeld is in Hilversum. Ze had het bijvoorbeeld prachtig gevonden om te acteren in de NPO 1-hit Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen van Omroep MAX. Dat vertelt ze in gesprek met de Weekend. Van Ammelrooy kijkt met jaloezie naar de productie. “Daar zitten veel oudjes in, waarom word ik nooit gevraagd voor zoiets leuks? Ik ben denk ik nog niet oud genoeg“, knipoogt ze in het blad.

Ook op theatergebied heeft Van Ammelrooy niets te doen. “Het theater is voor mij al een paar jaar geleden, maar dat vind ik ook nog steeds heel leuk. Er zijn misschien niet veel rollen voor mijn leeftijd. Ik weet ook niet hoe ik er aan zou kunnen komen, ze weten toch wel dat ik besta zou je denken.

Omroep MAX weet het in elk geval wel. Van Ammelrooy deed bij die omroep immers mee aan het reisprogramma Gouden Jaren: Indonesië. Daar heeft ze een levensveranderende dieetwijziging aan overgehouden. “Toen ik voor Omroep MAX voor de serie Gouden Jaren in Indonesië was kon ik daar geen lekkere wijn krijgen, dus ben ik maar aan de cola gegaan.”

Dat is mij zo goed bevallen dat ik nog steeds veel minder alcohol drink, waardoor ik veel helderder ben. Het is wel goed om te minderen met alcohol als je ouder wordt.”

Foto: Andere Tijden, NTR

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen