Tim Douwsma heeft geen spijt van Next Boy/Girl Band

Geplaatst op Sun 14 Jan 2018 om 9:00

Er werd veel van verwacht, maar het is compleet mislukt: Tim Douwsma wist in 2016 geen succes te maken van de SBS 6-show The Next Boy/Girl Band. Toch heeft de zanger, die zelf ook bekend werd door een talentenjacht op SBS 6, geen spijt van de presentatieklus. “Ik ben niet zo bezig et spijt hebben van dingen. Ik vond The Next Boy/Girl Band een fantastisch programma dat goed in elkaar zat. Ik vond het een voorrecht om te ogen doen“, vertrouwt de zanger toe aan de Weekend.

Zo’n grote show presenteren stond op Douwsma’s bucket list. “Het was een grote wens van mij om vrijdagavond een liveshow te mogen doen. Het heeft misschien geen miljoenenpubliek bereikt, zoals The Voice, maar voor mijzelf was het een hoogtepunt.”

Kijkcijfermatig was het een dieptepunt. “Het gaat nou eenmaal met vallen en opstaan. Dat is het leven en dat maakt het juist heel mooi. Als je nooit te maken hebt met een dal, dan groei je ook niet.”

Inmiddels denkt Douwsma over een doorbraak in Hollywood. “Er zijn veel acteurs en actrices die hier misschien helemaal niet zo bekend zijn, maar het in Amerika wel geflikt hebben doordat ze kansen kregen of doordat ze daar ineens ergens tussen pasten. Wij Nederlanders zijn natuurlijk ook nogal pessimistisch. Dat vind ik ook zo mooi aan de Amerikaanse denkwijze; zij durven groot te dromen en er voor te gaan.”

Foto: SBS
4 Reacties op “Tim Douwsma heeft geen spijt van Next Boy/Girl Band”


 1. Tvjunkie

  Hahaha die Tim toch?

 2. Dennis

  Het was op voorhand kansloos. Goedkope televisie. Met die talentloze uitgerangeerde Nicolette van Dam. En dan zo’n inhoudsloze jongen. Past uitstekend bij Sbs hoor dit duo, maar verwacht niet dat daar veel mensen naar gaan kijken.

 3. Vinn

  Ik vond TNBGB dus echt super leuk, goed concept! Paste alleen beter op rtl5 op de zondag ofzo

 4. Ano Nymous

  Tim overschat zichzelf nogal.
  Hollywood? Wat een fantast…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.