‘Humberto Tan ergerde zich enorm aan Dionne Stax’

Er komen steeds meer details naar buiten over de geheime romance van Humberto Tan en Dionne Stax. Nadat medium Peter van der Hurk al het een en ander doorkreeg van gene zijde, heeft nu ook Het Zesde Zintuig-collega Liesbeth van Dijk wat dingetjes opgevangen. Net als hij, heeft ook zij begrepen dat de gevoelens van Stax voor Tan iets groter waren dan andersom. Sterker nog: Van Dijk heeft doorkregen dat Tan zich op een gegeven moment dóód ergerde aan zijn blonde Stax.

Eigenlijk wist Van Dijk al direct dat de affaire tussen Stax en Tan niet lang zou duren. De NOS-nieuwslezeres is volgens haar heel claimerig. “Ik voorspelde al tijdens Humberto’s romance met Dionne dat die liefde niet lang zou duren. Humberto was nooit van plan zijn gezin voor een vriendin te verruilen. Bovendien is Dionne een veeleisende vrouw die een partner claimt en dat gaat Humberto irriteren“, legt ze uit in weekblad Privé.

De affaire met Stax heeft gezorgd voor een flinke deuk in het imago van Tan en voor de kijkcijferval van RTL Late Night. Hoe moet dit nu verder? “Ik zie 2018 voor Humberto ook niet heel positief in. Ik voel dat het met zijn vrouw nog lang niet goed is. Voor de buitenwereld doen ze er alles aan om weer als gelukkig gezinnetje over te komen, want zijn slippertjes met Dionne hebben zijn imago behoorlijk aangetast. Maar in huize Tan is het zeker nog niet allemaal koek en ei“, aldus Van Dijk.

Het tv-medium geeft in de Privé aan dat ze ‘vurig hoopt’ dat hun relatie niet ‘onherstelbaar beschadigd is’. Makkelijk wordt het niet, aldus Van Dijk. “Hij moet zichzelf opnieuw uitvinden. De kosmos laat zien dat hij niet op de goede weg zit. Hij is niet bij zichzelf gebleven new heeft zich niet beperkt tot waar hij wél goed in is.”

En dan doel ik op RTL Late Night. Ik heb al vanaf het begin geen goed gevoel over dat programma gehad en ik zie het dan ook komend jaar verdwijnen.”

Collega-medium Peter van der Hurk deed zijn voorspellingen niet in de Privé, maar in de Story. Meer informatie daarover vindt u in het artikel ‘Humberto Tan heeft Dionne Stax enorm gekwetst’ van gisteren.

Naar verluidt is de Weekend momenteel aan het bellen met Astro TV.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen