‘Humberto Tan heeft Dionne Stax enorm gekwetst’

De romance tussen Humberto Tan en Dionne Stax was dit jaar het meest besproken showbizznieuws. Wekenlang domineerden ze de bladen, maar ook zorgde het voor een enorme deuk in het imago van ‘gezinsman’ Tan: de kijkcijfers van RTL Late Night zijn mede hierdoor volledig ingestort. Toch hebben de twee altijd gezwegen over hun avontuurtje. Als showblad kun je dan gaan gissen en suggereren, maar je kunt ook gewoon medium Peter van der Hurk bellen. Dat deed weekblad Story.

Van der Hurk weet precies hoe het is afgelopen tussen Tan en Stax. “Niet alleen Ineke voelde zich door hem gekwetst, maar ook Dionne. De affaire en de afloop ervan hebben haar veel pijn gedaan“, zegt de Het Zesde Zintuig-ster.

Tan heeft Stax een gebroken hart bezorgd, weet Van der Hurk. “Wat ik voel is dat zij meer gaf om Humberto dan andersom. Ze heeft moeite gehad met het feit dat Humberto getrouwd was. De verliefdheid heeft haar overvallen. Dat is volgens mij de ware reden dat ze tot op heden heeft gezwegen over haar contact met Humberto.”

Voor Stax ziet het medium komend jaar een nieuwe liefde, namelijk een bekendheid uit de sportwereld. Tan moet ondertussen ‘alle zeilen bijzetten’ om zijn privéleven én professionele leven op de rit te houden, aldus Van der Hurk.

Maar de grote vraag is: overleeft RTL Late Night het jaar 2018? “Zijn populariteit is enorm gedaald. Het voortbestaan van zijn talkshow is in de gevarenzone terechtgekomen. Ik zie hem in het nieuwe jaar een switch maken. Hij krijgt een ander programma.”

Van der Hurk heeft nog veel meer interessante voorspellingen gedaan over het jaar 2018. Die kunt u allemaal lezen in de nieuwste Story, of via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen