Beau geeft toe aan kritiek: ‘Minder inteelt bij BLVD’

Beau van Erven Dorens geeft toe aan de kritiek op RTL Boulevard. Het gehalte aan ‘inteelt’, zoals hij dat zelf noemt, kan wel wat minder in 2018. Dat heeft de presentator gezegd in de uitzending op oudejaarsavond. Veel kijkers en critici als Angela de Jong zijn kritisch over de egoparade in Boulevard. Dat werd in de showrubriek aangestipt door Frank Dane: “Bij RTL kregen wij ook wel wat kritiek dat we veel dezelfde gezichten zou zien. Ik kijk even om me heen – ik begrijp niet waar ze het over hebben.”

Van Erven Dorens moest hartelijk lachen om dit grapje van Dane: “Ha ha! Maar even daarover! De kritiek is wel terecht. Het is ook een beetje inteelt. Maar eigenlijk heb je toch ook bij De Wereld Draait Door en bij Jinek die inteelt? Dan zit je toch ook steeds tegen die kakker van een Jort Kelder aan te kijken?

Frank Dane: “Ik begreep het ook niet helemaal. Kijk wat een leuke mensen wij zijn, joh.”

Luuk Ikink vindt de kritiek op Boulevard eigenlijk wel prima. “Het is wel goed ook, hè, want anders hoor je het nooit. Kennelijk zijn er wel veel mensen die denken: o, dat is zo. Het is goed dat je dat dan toch hoort. Via internet gaat dan vaak de beuk erin en dat is dan even hard, maar ook wel goed denk ik.”

Boulevard lijkt zich de kritiek eindelijk aan te trekken. Van Erven Dorens: “Laten wij als goede voornemen van 2018 nemen dat wij meer nieuwe gezichten gaan brengen en minder in elkaars programma opdagen.

Ikink gaf Van Erven Dorens een handshake: “Deal!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen