Erica Terpstra heeft gesproken met andere omroepen

Erica Terpstra heeft met andere omroepen dan Omroep MAX gesproken over een voortzetting van haar tv-carrière. Dat heeft de tv-persoonlijkheid gezegd op Radio 10. Even leek het erop dat het gedaan was met haar reisprogramma Erica op Reis, totdat MAX donderdag nieuwe afleveringen aankondigde. In de tussentijd heeft ze wel om zich heen gekeken, maar nooit serieus een overstap overwogen. “Er zijn andere mensen geweest die me wel eens hebben gepolst, ja“, geeft ze aan.

Terpstra kon het niet over haar hart verkrijgen om iets met een andere omroep dan MAX te doen. “Ik wil gewoon loyaal zijn tegenover Jan Slagter en Omroep MAX. Dat is nu gelukt. Hartstikke leuk.”

Toch leek het er even op dat MAX haar niets meer te bieden had. “Ik had de laatste bonusreizen gehad en ik heb er echt rekening mee gehouden dat het niet meer door ging.

De afgelopen maanden waren twee ‘afscheidsspecials’ van Erica op Reis te zien. “Na die twee specials heeft hij gezegd: ‘Ik ga toch eens kijken of er wat beweging in is. Ik ga me hard voor je maken.’ Dat heeft bij beloofd en dat heeft hij gedaan.”

Wie moest Slagter dan overhalen> “Ik heb begrepen dat het een gesprek is geweest met de netcoördinator en dat ze het samen eens zijn geworden. Toen belde Jan me op en ik was helemaal door het dolle. Ik zat te stuiteren, man.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen