Erica op Reis ondanks poeha gewoon terug in 2018

Maandenlang werd er een hele poeha van gemaakt: komt Erica op Reis nou wel terug of niet? In november werden zelfs twee heuse ‘afscheidsafleveringen’ uitgezonden. Maar alle ophef blijkt voor niets te zijn: het programma keert in dit jaar 2018 gewoon weer terug op de buis bij NPO 1. “Erica Terpstra pakt in 2018 weer haar koffers voor vier nieuwe afleveringen van Erica op Reis!“, bevestigt de seniorenomroep die wordt geleid door Jan Slagter in een persbericht.

Het persbericht volgt op het optreden van Erica Terpstra in NPO 1’s vijfuurshow Tijd voor MAX, waar ze het heuglijke nieuws bekendmaakte. “Dit is toch geweldig nieuws om 2018 mee te beginnen? De voorpret is begonnen!

Jan Slagter gunt het zijn presentatrice van harte: “Ik ben blij dat Erica weer voor ons gaat reizen. We gaan op zoek naar fantastische bestemmingen.

Erica Terpstra laat zich in Erica op Reis met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. “Het is nog niet bekend welke landen Erica bezoekt en wanneer de afleveringen worden uitgezonden.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen