Erica op Reis ondanks poeha gewoon terug in 2018

Geplaatst op Fri 12 Jan 2018 om 8:30

Maandenlang werd er een hele poeha van gemaakt: komt Erica op Reis nou wel terug of niet? In november werden zelfs twee heuse ‘afscheidsafleveringen’ uitgezonden. Maar alle ophef blijkt voor niets te zijn: het programma keert in dit jaar 2018 gewoon weer terug op de buis bij NPO 1. “Erica Terpstra pakt in 2018 weer haar koffers voor vier nieuwe afleveringen van Erica op Reis!“, bevestigt de seniorenomroep die wordt geleid door Jan Slagter in een persbericht.

Het persbericht volgt op het optreden van Erica Terpstra in NPO 1’s vijfuurshow Tijd voor MAX, waar ze het heuglijke nieuws bekendmaakte. “Dit is toch geweldig nieuws om 2018 mee te beginnen? De voorpret is begonnen!

Jan Slagter gunt het zijn presentatrice van harte: “Ik ben blij dat Erica weer voor ons gaat reizen. We gaan op zoek naar fantastische bestemmingen.

Erica Terpstra laat zich in Erica op Reis met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. “Het is nog niet bekend welke landen Erica bezoekt en wanneer de afleveringen worden uitgezonden.”

Foto: Omroep MAX
9 Reacties op “Erica op Reis ondanks poeha gewoon terug in 2018”


 1. Bart

  Ik moest altijd nog wel om haar lachen. Totdat ik haar voor de zomer zag juigen bij de verkiezingen. Ik wist wel dat ze daar ooit van was maar het zag er zo fanatiek uit. Zogenaamd is deze mevrouw altijd erg begaan met de mensen die het minder hebben. Nou dan ben je toch niet van de VVD lijkt me. Erica is nep!

 2. Geeeet

  NPO reisbureau..

 3. Ron

  En terecht. En natuurlijk komt er een vervolg met zulke cijfers als de 2 ‘laatste’ afleveringen.

 4. Fred

  Hersenloze reaktie, dat de NPO die reizen betaald. Eerst goed informeren dan pas reageren.

 5. Lambert

  Laatste vier aflevering: Sprookjesbos, Beekse Bergen, Deltawerken en afsluiten met de Afsluitdijk.

 6. jannie

  Hier kan ik me op verheugen net is een pracht mens.

 7. Doe

  Totaal overbodige en oninteressante tv vakantie betaald door de belasting betaler,al die overbodige programma’s met een setting in het buitenland met over elkaar rollende b en c figuren.

 8. Robbie

  Dikke VVD er.
  Goed betaalde vrouw die door veel te drinken en eten om aandacht vraagt.

 9. A van

  Is beter dan dat gore voetbal, voetbal zandbak voor grote mensen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.