SBS 6 vanavond voor duizendste keer met Utopia

Utopia, de succesvolste vooravondshow van SBS 6 ooit, is vanavond voor de duizendste keer te zien op televisie en dat is een behoorlijke mijlpaal: het is volgens de zender de langstlopende dagelijkse realityserie in de wereld. De opnames begonnen ruim 1400 dagen geleden. “En als je nagaat hoe dit genre begon met Big Brother. De groep toen werd honderd dagen opgesloten. Honderd dagen! Zo heftig was dat, maar waar hadden we het over?“, zegt uitvoerend producent Ella Bellevoort.

Bellevoort vertelt in De Telegraaf dat Big Brother een piece of cake is in vergelijking met Utopia. “Nu begin je als inwoner in de groep pas bij acht maanden een beetje mee te tellen.

Utopia bestaat al bijna 4 jaar en gaat maar door. “Utopia leeft enorm bij een vast publiek, sommige fans volgen dagelijks uren lang de livestreams. Als je ziet hoe het begon, op die lege vlakte, en wat er nu allemaal staat en is gebouwd. Dan is er al heel wat bereikt.”

Vanwege de duizendste aflevering zijn de Utopia-realitysterren al geïnterviewd door De Telegraaf en Shownieuws. Vanmiddag werden ze verrast met een bezoek van Boulevard-ster Bridget Maasland (foto), die vanavond in de RTL 4-show aandacht besteed aan duizendmaal Utopia.

Utopia is om 19.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen