Net5’s nieuwe bachelor halfnaakt op pikante persfoto

Net5 kon zich vrijdag geen mooiere promotie wensen voor de terugkeer van haar romantische tv-format De Bachelor: de nieuwe vrijgezel Robbert Jonkheer (32) stond paginagroot op de voorpagina van De Telegraaf. Nu de première op dinsdag 28 november nadert, heeft de zender nóg een persfoto vrijgegeven. Daarop is te zien hoe de medewerker van Heineken International ontbloot op tafel ligt, terwijl hij wordt omringd door een groep hitsige vrouwen. In zijn hand houdt hij een roos vast.

Voor het nieuwe seizoen van De Bachelor hebben zich ‘honderden’ vrouwen aangemeld. Daarvan zijn er veertien afgereisd naar het idyllische Griekse eiland Skyros om te strijden om de hand van Jonkheer.

Tijdens de meest uiteenlopende dates leert hij de dames steeds beter kennen. Gedurende dit avontuur neemt hij afscheid van degenen die het minst bij hem passen. Om uiteindelijk over te blijven met diegene die zijn hart weet te veroveren…

Jongkeer ziet zijn deelname aan De Bachelor als ‘een unieke kans’. “Vrijwel meteen zei ik: ja, dat wil ik doen. Het is een bijzondere ervaring en ik was toch al zoekende, dan is het een mooie kans, toch? Ik had het ook niet zo openbaar op tv kunnen doen inderdaad, maar het voelde goed“, vertelde hij in De Telegraaf.

Het van origine Amerikaanse format loopt al twintig seizoenen lang bij ABC. En met succes; in 2015 was The Bachelor in de USA het best scorende programma in zijn genre, doelgroep en tijdvak. Daarnaast is de show in 27 landen te zien met in totaal meer dan 1000 afleveringen en diverse spin-offs, zoals The Bachelorette.

De Bachelor is vanaf dinsdag 28 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen