Peter R. hekelt omgang Boulevard met Dave Roelvink

Geplaatst op Tue 14 Nov 2017 om 11:00

Peter R. de Vries vond de desk van RTL Boulevard maandagavond een beetje hypocriet toen het ging over Melissa Pach, die slachtoffer werd van online sexshaming na het verschijnen van haar seksvideo met Dave Roelvink. Dat liet hij blijken in de uitzending op RTL 4. Seksuologe Eveline Stallaart hekelde aan de desk dat slachtoffers vaak de schuld krijgen. “We moeten de dader blamen en absoluut niet het slachtoffer“, merkte zij op, zonder de naam van Roelvink te noemen.

En Beau van Erven Dorens gaf aan: “Worden die daders wel genoeg gestraft? Want dat zou een afschrikwekkende werking kunnen hebben. Het is een vorm van misbruik.”

Daarop brak De Vries in. “Weet je wat het punt is, Beau? En dan moeten we toch even de hand in eigen boezem steken. Het gaat hier over Dave Roelvink die hier een grote rol in speelt. Maar vervolgens wordt diezelfde Dave Roelvink hier keer op keer in de studio uitgenodigd om zijn verhaal te doen en dan wordt er ook gezegd: ‘Goed dat je er bent, dapper dat je je verhaal doet.’ Etcetera, etcetera. Dat is nou precies waar zij het over heeft.”

Van Erven Dorens: “Voor de zekerheid: we hebben hem hier ook flink door de mangel gehaald en we hebben ook Melissa hier gehad.”

Daar was De Vries het niet geheel mee eens. “Hij heeft hier ook een keer kunnen zeggen dat hij is vrijgesproken, terwijl hij gewoon veroordeeld is voor heling.”

Foto: RTL
33 Reacties op “Peter R. hekelt omgang Boulevard met Dave Roelvink”


 1. Maarten

  Zelden eens met Peter, maar hierover wel.

 2. Anouk Smulles

  Schandalig hoe die Dave Roelvink hier vanaf is gekomen!

 3. Thom

  Eens met Peter! En nog hypocrieter, laten we bij RTL die jongen een eigen soap geven…

 4. Jables

  Spijker, kop, raak

 5. GW

  Feck me, ik ben het eens met Peter…

 6. Ron

  Helemaal mee eens. Daarom is Peter ook zo goed en leuk daar bij Boulevard. Geen ja-knikker gewoon iemand met een contra mening tussen alle hittepetitten en ander gespuis wat daar regelmatig aanschuift.

 7. Erik

  Ben het lang niet altijd eens met de Vries (bijna nooit) maar in deze kwestie heeft hij gigantisch gelijk. Beau viel overigens daarna ook helemaal stil.

  Hetzelfde idee eigenlijk dat je als media zijnde iedere keer maar weer die treitervlogger Ismael Ilgun een podium geeft. Zo zijn er nig veel meer voorbeelden. De media is echt krankzinnig geworden….

 8. karel

  RTL heeft Dave een podium gegeven.
  Niemand had van hem nog gehoord vóór zijn misdadig gedrag.

 9. GW

  Eens Ron, maar moet hij er dan ook altijd zo’n vrolijk gezicht bij trekken? Ik houd van mensen met een afwijkende mening, graag zelfs, maar een beetje humor mag af en toe toch ook wel? Kom op, je zit bij RTL Boulie. Bij uitstek het programma dat de ene keer over misdaad gaat en dan over de tetten van Barbie.

 10. Henki

  Peter is altijd scherp, wat kan chemie hem schelen. En zo hoort het ook!

 11. seksverslaafd

  Petor heeft zelf last van een notoire seksverslaving. Hij is wel de laatste die recht heeft om de moraalridder uit te hangen in de media. Toppunt van narcisme! Dat hij dat nou zelf niet inziet!

 12. Jeffrey

  Dat meisje is zelf even fout.
  Onder invloed van alcohol (en wie weet wat nog meer) een feestje bij je thuis houden zonder dat je ouders er iets vanaf weten. Vervolgens seksuele handelingen verrichten, wat niet bepaald onder dwang was, en een dag later wanneer die paar seconde dat ze met haar hoofd onder water zit gaan lopen janken.

 13. HENK

  Sinds wanneer heeft Peter R gelijk dan? Roelvink heeft helemaal die filmpjes niet verspreid dus hoezo de dader?
  Wel ff de feiten kennen Petertje !

 14. Annie

  Laten we ook eens verder kijken bij dat meisje… Ze staat bekend als ‘sletje’ bij haar in het dorp.

 15. Ron

  @GW: nou ja, zo is hij nu eenmaal. Ik heb liever dat hij er een ietwat zuur gezicht bij opzet maar wel dingen zegt die hout snijden. Daarom is hij zo uniek. Zulke personen, ook een Johan Derksen moeten we koesteren in medialand. Die kun je ook niet vragen om er een olijk gezicht bij te trekken als hij zijn mening geeft :-).

 16. vraag

  Eerste keer dat ik het met Peet eensch ben.

 17. GW

  Ron 11:36

  Daar heb je gelijk in Ron, hij is zeker uniek. En dat bedoel ik oprecht niet sarcastisch of eufemistisch.

  Ik let altijd heel erg op lichaamstaal (zit er nu eenmaal ingebakken) en hij gaat al in de stuurse houding voordat het onderwerp überhaupt aangesneden is. Alsof een onderwerp minderwaardig is omdat hij er niks mee heeft of niet zijn plasje over heeft gedaan. Hij is een extreme zwart-wit-denker. En als je dan, voor de zoveelste keer bij RTL Boulie zit, waarvan je weet dat er ook lichtere onderwerpen aan het bod komen, dan begrijp ik oprecht de zoveelste verontwaardiging van Peter dan niet. Je weet toch waar je zit?! Dan vind ik het stuurse gedrag soms ook op een kunstje lijken. Niet oprecht. En ik mis dan de humor.

  Hoe dan ook. Ik geef hem in dezen gelijk. En Peter is zeker geen saai muurbloempje. Aan de ene kant super moralistisch met een sociaal hart, aan de andere kant bevriend met criminelen. Hij is trouw, maar ook grillig (denk aan die politieke partij die hij wilde oprichten). Ik weet ook dat hij veel voor de familei de Mol heeft betekend. Kortom, een kleurrijk figuur dus met een uitgesproken mening. :)

  En ik <3 Johan. Johan zou een trio kunnen vormen met Statler en Waldorf van de Muppets. Love him!

 18. GW

  *familie

 19. Ingrid

  Dave Roelvink wordt teveel in de watten gelegd! Vreselijk wat hij gedaan heeft en daar stappen velen over heen om hem de hand boven het hoofd te houden ! Smakeloos.
  Wie of wat het meisje is ,is totaal niet belangrijk.
  Er is haar een groot onrecht aangedaan. Er is gestolen !! Of vinden we dat Roelvink hier een medaille mee verdiend?

 20. GW

  Misschien is het deels gespeelds verontwaardiging zodat hij nog als serieus journalist gezien kan blijven worden (en kan blijven aanschuiven bij DWDD en Pauw) en nog steeds kan blijven cashen…

 21. Annie

  Wat een gelul allemaal! Dave is hier niet de dader, hij heeft de video niet verspreidt!

 22. Roobie

  Wanneer word Peter R eens van de tv gehaald, wat een akelig mannetje is dat toch, brrrr als ik die vent al zie krijg ik overal rillingen van afschuw. Die rotkop alleen al jakkes

 23. Noëlla

  Eens met Peter. Dave is niet gestraft! Die jongen is beloond. Hij heeft 3 realityseries gekregen en verdiend nu een paar ton per jaar als DJ. Wederom bewijs dat misdaad loont.

 24. Ron

  @GW: inderdaad. Maar Peter, en Johan ook trouwens zijn gewoon zichzelf in welk programma ze ook zitten, die gaan echt geen kunstje op voeren omdat dit nu eenmaal bij het programma past.

 25. Mike

  Zo wordt over jongetje Brandsteder ook heel lacherig gedaan bij Boulevard. Houden ze ook de hand boven het hoofd.

 26. jan

  Peter zit daar om een inkomen binnen te halen , je ziet vaak aan hem dat hij zich ergert aan de onderwerpen maar als het met te gek word breek hij in zulke mensen heb je nodig omdat de kijkers alles geloven wat daar gezegd word ,daarom is hij ook veel beter dan de slijmbal John vd Heuvel.

 27. Sven L.

  Die griet is minstens zo fout bezig geweest.

 28. Rick

  Wij van M C weten uit elk programma meerdere artikelen te persen. Liefst een een hoge gehalte stemmingsmakerij!

 29. Vrede

  Peter is altijd top. Niet altijd met hem eens en natuurlijk trekt hij zich af op foto’s van zichzelf maar hij verbergt echt nooit zijn eerlijke eigen mening.

 30. Ano Nymous

  Je steelt juwelen, maak misbruik van een vrouw in het aanwezige huis. Vervolgens krijg je alle aandacht en een podium van RTL. Zo gaat dat daar.
  Ben je crimineel en wil je toch aandacht?
  Ga naar RTL…

 31. AstroTrol Joke

  Peter is nog steeds in zijn dromen bezig met Joran.

 32. Santegoeds

  Bravo Peter! Zo is het. Schandalig hoe RTL heeft proberen een ster te maken van een crimineel. Niet voor het eerst trouwens. Zie Michael van Barbie met zijn drugsdealtjes.

 33. HeRo

  Peter R moet niet zitten zeiken want Dave is vrijgesproken i.v.m het filmpje! Basta! Punt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.