Daphne Bunskoek wordt enige presentatrice 5 Uur Live

Geplaatst op Wed 15 Nov 2017 om 11:36

Daphne Bunskoek is vanaf januari 2018 de enige presentator van het programma 5 Uur Live, de vijfuurshow van RTL 4. Ze zal elke werkdag te zien zijn met de talkshow. Dat meldt de zender vandaag. Nu wordt 5 Uur Live nog afwisselend gepresenteerd door de vrouwen van Koffietijd, maar daar stoppen ze mee. Voor Bunskoek is het na  Boulevard de tweede keer dat ze een dagelijkse RTL-show krijgt: “Ik heb ontzettend veel zin om weer een dagelijks live programma te presenteren.”

Ze vervolgt: “De uitdaging is om met je gasten en collega’s een plek te creëren waar bijzondere en aansprekende verhalen worden verteld en waar de kijker zich thuis voelt. ‘5 Uur Live’ is daar een prachtige plek voor.

In 5 Uur Live schuiven dagelijks bekende en onbekende gasten aan om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag.

Het programma wordt net als Koffietijd geproduceerd door Talpa en gesponsord door de Goede Doelen Loterijen. Net als Koffietijd komt 5 Uur Live vanuit de voormalige villa van De Gouden Kooi.

Momenteel is Bunskoek twee keer per week te zien bij Net5 met het primetime-programma House Rules NL (foto).

Foto: SBS/Reinier Bergsma
27 Reacties op “Daphne Bunskoek wordt enige presentatrice 5 Uur Live”


 1. Jack Wolff

  Ach, het is ook wel weer lief. Tegen beter weten, in een ander tijdvak, met internet, Netflix en wat dies meer zij denken dat eerder behaalden successen een garantie voor de toekomst zijn. Poepig eigenlijk.

 2. anonymous

  Verkeerde keus. Jammer dat ze haar hebben gekozen.

 3. MARC

  GOEDE KEUZE !

 4. Tom

  Wat een leuke keuze! Goede mix van inhoud en gezelligheid.

 5. J

  Prima keuze. 5 Uur Live gaat ook steeds meer inhoud krijgen, daar past Daphne wel goed in. Maar gaat zij dit 5 dagen per week doen, elke week?

  En Lucille? Die deed toch ook 1x per week 5 Uur Live al?

 6. PremH

  TOP!! Jammer voor Net5 maar heel leuk dat Daphne ook bij rtl te zien zal zijn dagelijks. Apart dat Net5 ook van Talpa is en ze dit toelaten.

 7. Niek

  Lullig voor Lucille.

 8. Calvin

  @PremH Volgens mij heeft ze geen contract bij Net5.

 9. Bart

  Dat is een hele goede keuze. Jammer dat ze nu Albert hebben laten gaan. Als duo had het tussen hen zeker gewerkt. Nu de rest van het programma nog aanpakken.

 10. De Leukste Thuis

  Ze is ook enig…

 11. Chiel

  Nu ze van 100.000 naar bijna 400.000 kijkers gaan wel lef om nu het goed gaat het om te gooien. Maar Daphne past er wel bij.

 12. Shirley

  Van commercieel naar publiek, van publiek naar commercieel, van commercieel naar publiek… ze weet duidelijk niet wat ze wil, het tekent haar onzekerheid.
  Voor een programma als 5 Uur Live – ik heb het 2 keer gezien – is Daphne niet de juiste persoon.
  Geldt overigens ook voor vrijwel ieder ander programma.
  Daphne heeft het gewoon niet.

 13. Ron

  Goede keuze, maar slecht programma omdat het items zijn met een ‘Goede Doelen Lotterijen’ agenda gemaakt. Weet niet of Daphne zich hier echt kan uiten.

 14. Ron

  …en tot haar recht komt.

 15. Henny Huisman

  Ze is er speciaal voor strakgetrokken bij de botoxkliniek, chapeau!

  Wanneer word ik weer eens een keer gebeld voor een leuke klus?

 16. STAN

  “de tweede keer dat ze een dagelijkse show krijgt”? Ze heeft toch jarenlang dagelijks Goedemorgen Nederland gepresenteerd?

 17. Gi

  Goed dat ik het weet, dit sla ik voortaan over. Als je vermakelijk kan lachen om het leed van mensen dan ben je niks waard.

 18. Wolter

  en binnenkort zit ze ook op de plek van Humberto.

 19. Nik

  Binnenkort ook op de plek van Pauw en Linda.

 20. G.

  Uut Twente

 21. Halb

  Doet ze eindelijk eens wat nuttigs

  Wat deed ze hiervoor ook alweer ?
  Films kijken en dan heel kort vertellen wat ze ervan vond als beroep ?

  Levert toch al snel €2000 per week op in dwdd

  Om over films te praten die je hebt gezien pffff 🤦‍♂️🤣

 22. Leon

  En wat gaat rtl doen met onze grof gebekte amsterdamse blaaskaak Angela Groothuizen?

 23. Bart

  @Wolter Zou een goed zet in een duo presentatie. Wel met iemand anders als Humberto uiteraard. Aflopende zaak. Of hij wordt van het programma gehaald of hij stort in.

 24. José

  Gaat dit gebeuren tegelijkertijd met de verhuizing van de Postcode Loterij naar de Zuidas? Dat zou in 2018 gaan gebeuren en alle programma’s gaan meeverhuizen naar hun eigen studio.

 25. Mark

  Hele goede keuze, zit die dikke er dan wel bij

 26. A.Zijn

  Het ging juist zo lekker volgens mij. Stuk beter dan RTL Live

 27. Mieke

  Prima keuze zeker nieuw gezicht inplaats van altijd dezelfde gezichten en onderhoudend is Daphne zeker en niet schreeuwerig of zo overdreven gemanierd krijgen eindelijk een frisse wind top

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.