Babette Labeij: ‘The Voice Kids leuker dan The Voice’

Geplaatst op Sun 12 Nov 2017 om 13:15

Zangcoach Babette Labeij vindt het leuker om aan The Voice Kids mee te werken dan aan de volwassen versie The Voice of Holland. Dat vertelt de coach, tegenwoordig woonachtig in Los Angeles, in de Vriendin. Labeij is betrokken bij beide shows. Over haar favoriet hoeft ze niet lang na te denken. “Allebei doe ik vol overgave, maar mijn liefde ligt echt bij het werken met kinderen. Zij zijn honderd keer eerlijker en durven meer uit te proberen, waardoor je goede resultaten kunt boeken.”

Bij volwassenen zit er vaak veel bagage, legt Labeij uit. “Bij hen moet ik vaak barrières doorbreken, terwijl bij kinderen altijd een open, positieve vide hangt. Met hen werken geeft zo veel energie!

Waarom verhuisde ze in 2012 eigenlijk naar Los Angeles terwijl ze hier tv-werk en een zangschool heeft? “Omdat ik in een soort mallemolen zat. Vanaf 2000 had ik keihard aan álle talentenjachten gewerkt. Ik ben een ondernemer, altijd bezig met de volgende stap, maar daar echt over nadenken lukte me hier niet. Mijn man begon ook aan de bel te trekken. We besloten er een jaar tussenuit te gaan.

Dat jaar werden er vooralsnog vijf jaar. Ze reist veel heen en weer. “Als ik in Los Angeles ben, ben ik er honderd procent voor mijn kind, ook omdat ik daar minder prikkels en sociale verplichtingen heb. Ik voel me nu minder schuldig als ik wegga dan toen we nog fulltime hier woonden. Als ik dan naar Hilversum reed, dacht ik vaak: wat ben ik nou aan het doen! Ik heb een klein kind thuis!

Elke twee, drie maanden ben ik voor maximaal twee weken in Nederland. Van april tot oktober reis ik veel, van oktober tot april ben ik veel meer in L.A. Zo is het goed te doen.”

Haar dochter begint momenteel aan haar laatste jaar op school. “Daarna heb ik wel weer zin om hier naartoe te komen. Het reizen wordt me na vijf jaar toch een beetje te veel.”

Foto: RTL Boulevard
8 Reacties op “Babette Labeij: ‘The Voice Kids leuker dan The Voice’”


 1. donia

  Zo wat interessant zeg,sta versteld, wat heeft ze toch een zwaar leven.En wat moeten wij er mee ???
  Moet morgen ook weer vroeg op

 2. Oekelekoe

  Ik zie die doortrapte brulheks eigenlijk nooit meer in de studio. Ze doet helemaal geen talentenjachten meer, maar betaalt haar vaak slecht opgeleide slaafjes een fooi om ergens namens haar de kar te trekken. Om zelf in lalaland met haar dikke reet op het strand te kunnen zitten.

 3. Wollter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 4. west

  2 x RTL in de top 25 WAT EEN SUCCES!!!

 5. Sander

  Ze heeft het in ieder geval goed voor elkaar.

 6. Woodstock

  wat een nijd weer

 7. zonnetje

  Wij Nederlanders zijn het zo ontiegelijk zat al die waardeloze talentenjachten. dat we massaal niet meer (gaan) kijken. Die humpydumpies van programmamakers moeten dat nu maar eens in gaan zien. Nederland pikt al die bagger niet meer!!!

 8. west

  Deze zangeres heeft meer bereikt dan de vele losers die hier elke dag reageren!
  heb voor deze vrouwen alleen maar bewondering

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.