RTL 4-show &Chantal opent met Gloria Estefan

De personalityshow &Chantal van Chantal Janzen heeft voor de allereerste aflevering (volgende week zaterdag, 28 oktober, op RTL 4) de Amerikaanse zangeres Gloria Estefan en haar man Emilio gestrikt. Dat heeft de tv-zender laten weten. Iedere aflevering heeft een thema dat als een rode draad door de aflevering loopt. In deze eerste show is dat I’ve Got The Power. “En je bent pas écht een powervrouw als er een musical over je leven wordt gemaakt“, aldus RTL over Estefan.

Ook te gast zijn De Lama’s, die in november vier avonden in de Ziggo Dome staan, en ‘mister power himself’ Rico Verhoeven.

Het programma draait voor een belangrijk deel ook om Janzen zelf. “Naast de openheid die ze van haar gasten vraagt, laat Chantal in dit programma zelf uiteraard ook het achterste van haar tong zien. Zo laat ze in de eerste aflevering een fragment zien van een tv-programma waar ze met haar man te gast was. Dit programma is onlangs door haarzelf verboden om uit te zenden.

Naast alle bekende koppen, komen er in dit programma ook onbekende gasten aan het woord die te maken hebben met het thema van de show, zegt een woordvoerder van RTL.

En verder gaat Chantal in de komende weken op bezoek bij mensen met een bijzondere, niet alledaagse hobby en speelt ze wekelijks een pittig eindspel waarin het publiek in de studio de gasten het vuur aan de schenen legt.”

&Chantal belooft een gevarieerde personalityshow te worden waarin alle gasten, het publiek in de studio & Chantal alles uit de kast halen om er een leuke zaterdagavond van te maken!

De eerste aflevering is volgende week zaterdag (28 oktober) om 21.30 uur op RTL 4, direct na Oh Wat Een Jaar met Linda de Mol.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen