Peter van der Vorst wil Coen & Sander in Ziet Sterren

Geplaatst op Thu 12 Oct 2017 om 12:30

Peter van der Vorst hoopt dat hij het Radio 538-duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga een keer kan strikken voor zijn RTL 4-programma Van Der Vorst Ziet Sterren, dat gisteren met redelijke kijkcijfers terugkeerde op de buis. Dat heeft hij aan hen laten weten in De Coen & Sander Show. Van der Vorst ziet het wel zitten. “Ik zou het wel leuk vinden, ja. Natuurlijk. Ik heb Edwin al een keer gedaan, ik heb Giel al een keer gedaan. Jullie zijn de volgende op het lijstje hoor“, zegt hij.

Coen Swijnenberg loopt niet direct warm. “Ik vind dat thuis gewoon een lastig dingetje is. Dat is privé, weet je.

Zijn collega Sander Lantinga evenmin: “Op de radio bespreken wij álles. Coen vertelde net dat hij de laatste tijd heel erg last van steken in zijn darmen heeft. Daar schamen we ons niet voor, maar thuis is je veilige omgeving. Dat voelt als het laatste bastion.

Van der Vorst stelt de heren gerust. “Ja, maar we kunnen afspreken wat wel en niet in beeld komt. Mijn mensen bellen jullie mensen, komt goed.

Het duo heeft toegezegd erover na te denken. Zo’n lauwe reactie is Van der Vorst tegenwoordig niet meer gewend. “Mensen beginnen het steeds meer een soort van eer te vinden als ze gevraagd worden voor het programma. Als ze dat tegen me zeggen, kan ik het me moeilijk voorstellen. Een eer dat ik bij je langskom? Maar dat hebben we inmiddels nu wel bereikt met het hele team.

Inmiddels is Van Der Vorst Ziet Sterren een van de langstlopende titels op de commerciële tv. “Daar ben ik ongelooflijk trots op. Elk jaar opnieuw denk ik: misschien zijn ze klaar met me. Maar tot nu toe blijven de mensen kijken, is de zender enthousiast en willen de gasten ook.

Foto: Radio 538
6 Reacties op “Peter van der Vorst wil Coen & Sander in Ziet Sterren”


 1. Jack Wolff

  Gelijk heeft hij. Het zijn toch de twee pijlers, de steunpilaren, het fundament van de Nederlandse Media. Come to think of it: waarom hebben Poen en $ander nog geen standbeeld?

 2. Bjorn

  Van der vorst ziet sterren scoorde gisteren slecht op rtl4, onder het zendergemiddelde. Voor RTL begrippen dus niet redelijk van start gegaan of gaan we daar ook de sbs standaard voor hanteren.

 3. Radio Nerd

  Ja maar dat zijn dan ook echte sterren.
  Wie zou die twee nou niet in zijn programma willen hebben.
  DWDD is stink jaloers verwacht ik

 4. Henk Jan

  Serieus?

 5. Ik

  Programma heet Ziet “Sterren”… wat moeten die 2 wannabees daar dan?

 6. Peter Poot

  Als je om simpele puber & bakvissen humor geeft ga vooral je gang.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.