Peter van der Vorst wil Coen & Sander in Ziet Sterren

Peter van der Vorst hoopt dat hij het Radio 538-duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga een keer kan strikken voor zijn RTL 4-programma Van Der Vorst Ziet Sterren, dat gisteren met redelijke kijkcijfers terugkeerde op de buis. Dat heeft hij aan hen laten weten in De Coen & Sander Show. Van der Vorst ziet het wel zitten. “Ik zou het wel leuk vinden, ja. Natuurlijk. Ik heb Edwin al een keer gedaan, ik heb Giel al een keer gedaan. Jullie zijn de volgende op het lijstje hoor“, zegt hij.

Coen Swijnenberg loopt niet direct warm. “Ik vind dat thuis gewoon een lastig dingetje is. Dat is privé, weet je.

Zijn collega Sander Lantinga evenmin: “Op de radio bespreken wij álles. Coen vertelde net dat hij de laatste tijd heel erg last van steken in zijn darmen heeft. Daar schamen we ons niet voor, maar thuis is je veilige omgeving. Dat voelt als het laatste bastion.

Van der Vorst stelt de heren gerust. “Ja, maar we kunnen afspreken wat wel en niet in beeld komt. Mijn mensen bellen jullie mensen, komt goed.

Het duo heeft toegezegd erover na te denken. Zo’n lauwe reactie is Van der Vorst tegenwoordig niet meer gewend. “Mensen beginnen het steeds meer een soort van eer te vinden als ze gevraagd worden voor het programma. Als ze dat tegen me zeggen, kan ik het me moeilijk voorstellen. Een eer dat ik bij je langskom? Maar dat hebben we inmiddels nu wel bereikt met het hele team.

Inmiddels is Van Der Vorst Ziet Sterren een van de langstlopende titels op de commerciële tv. “Daar ben ik ongelooflijk trots op. Elk jaar opnieuw denk ik: misschien zijn ze klaar met me. Maar tot nu toe blijven de mensen kijken, is de zender enthousiast en willen de gasten ook.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen