‘Verrassend’: RTL Boulevard kiest kant van Gordon

RTL Boulevard heeft dinsdagavond de kant van RTL-collega Gordon gekozen in zijn ruzie met de Quote. De showrubriek beaamde Gordons bewering dat het blad allemaal onzin produceert. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Volgens Gordon is het ‘allemaal flauwekul’ wat Quote maandag schreef over de heibel achter de schermen van zijn koffiezaak Blushing, terwijl de entertainer het zelf allemaal vertelde aan het blad. Kennelijk kreeg hij spijt en begon hij toen om zich heen te slaan.

Het personeelsverloop bij Blushing schijnt vanwege een autoritaire Gordon erg groot te zijn en zelfs zijn manager is opgestapt. Toen Quote hem daarnaar vroeg, bleek uit Gordons reactie dat dat inderdaad met ruzie is gebeurd: “Hij denkt dat hij het zelf beter kan.

En gevraagd naar het personeelsverloop, bleek Gordons onvrede over zijn personeel: “Werken willen de meesten niet. Het is echt verschrikkelijk met die mentaliteit. Dat er verloop is, is niet meer dan logisch, wat mij betreft. Zo gaat dat in een bedrijf, maar ga je dat allemaal in dat kutblaadje zetten?

Op Facebook nuanceerde hij al zijn uitspraken. En om de sterren uit de RTL-stal te sparen besloot RTL Boulevard dinsdag om alleen Gordons genuanceerde uitspraken op Facebook aan te halen en niet zijn aanvankelijke uitspraken op de Quote-site.

Luuk Ikink: “De presentator schrijft op Facebook dat een manager van zijn filiaal weg is, maar dat het eigenlijk gewoon komt omdat die voor zichzelf gaat beginnen.”

Beau van Erven Dorens: “Als je 75 man in dienst hebt, gaat er af en toe eentje uit en is er af en toe eentje boos. Zo werkt het in die business. Quote schrijft wel vaker dingen die niet helemaal in orde zijn.”

RTL Boulevard besloot alleen het verhaal van Gordon te vertellen en bracht zijn kijkers niet op de hoogte van de tegenreactie van Quote.

Quote is RTL’s aartsvijand nummer één sinds het blad beweerde dat het RTL-koningspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk cocaïne zou gebruiken. De rechter dwong het blad tot rectificatie.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen