‘Verrassend’: RTL Boulevard kiest kant van Gordon

Geplaatst op Wed 13 Sep 2017 om 9:19

RTL Boulevard heeft dinsdagavond de kant van RTL-collega Gordon gekozen in zijn ruzie met de Quote. De showrubriek beaamde Gordons bewering dat het blad allemaal onzin produceert. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Volgens Gordon is het ‘allemaal flauwekul’ wat Quote maandag schreef over de heibel achter de schermen van zijn koffiezaak Blushing, terwijl de entertainer het zelf allemaal vertelde aan het blad. Kennelijk kreeg hij spijt en begon hij toen om zich heen te slaan.

Het personeelsverloop bij Blushing schijnt vanwege een autoritaire Gordon erg groot te zijn en zelfs zijn manager is opgestapt. Toen Quote hem daarnaar vroeg, bleek uit Gordons reactie dat dat inderdaad met ruzie is gebeurd: “Hij denkt dat hij het zelf beter kan.

En gevraagd naar het personeelsverloop, bleek Gordons onvrede over zijn personeel: “Werken willen de meesten niet. Het is echt verschrikkelijk met die mentaliteit. Dat er verloop is, is niet meer dan logisch, wat mij betreft. Zo gaat dat in een bedrijf, maar ga je dat allemaal in dat kutblaadje zetten?

Op Facebook nuanceerde hij al zijn uitspraken. En om de sterren uit de RTL-stal te sparen besloot RTL Boulevard dinsdag om alleen Gordons genuanceerde uitspraken op Facebook aan te halen en niet zijn aanvankelijke uitspraken op de Quote-site.

Luuk Ikink: “De presentator schrijft op Facebook dat een manager van zijn filiaal weg is, maar dat het eigenlijk gewoon komt omdat die voor zichzelf gaat beginnen.”

Beau van Erven Dorens: “Als je 75 man in dienst hebt, gaat er af en toe eentje uit en is er af en toe eentje boos. Zo werkt het in die business. Quote schrijft wel vaker dingen die niet helemaal in orde zijn.”

RTL Boulevard besloot alleen het verhaal van Gordon te vertellen en bracht zijn kijkers niet op de hoogte van de tegenreactie van Quote.

Quote is RTL’s aartsvijand nummer één sinds het blad beweerde dat het RTL-koningspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk cocaïne zou gebruiken. De rechter dwong het blad tot rectificatie.

Foto: RTL Boulevard
12 Reacties op “‘Verrassend’: RTL Boulevard kiest kant van Gordon”


 1. Erland

  We vertellen toch nooit de hele waarheid bij onze RTL programma’s

 2. Jahbah

  Waarom is dit uberhaupt nieuws? Hij is eigenaar van die restaurants. Hoeveel andere BV’tjes hebben BN’ers wel niet? Dat heeft toch niets te maken met zijn carriere? Het is nieuws als de zaak failliet gaat, maar niet bij ieder vertrekkend personeelslid…

 3. ron

  Natuurlijk kies RTL Boulevard, zijn veel te bang voor hem want dan pak hij ze wel terug.

 4. mark2

  rtl wordt steeds doorzichtiger. maakt het wel makkelijk ;-)

 5. Joost

  Alweer niet echt objectief Boulevard.
  Het is ook eigenlijk helemaal niet interessant om er aandacht aan te besteden. Zo gaat het in bedrijven.

 6. Rukker

  In het verleden werden de vriendjes van Albert in de Reet gekropen en tegenwoordig zijn de vriendjes en vriendinnetje van ‘Don’ Erland die uit de RTL stal die opgefluft worden. What’s new?

 7. PA-V-H

  Zelfs RTL is bang voor Gordon. En dat voor de kijkcijfers die dalende zijn.

  Verkeerde keus RTL om voor Gordon op te komen. De kijkers zijn Gordon zat en lopen weg en terecht.

 8. Appelsap

  Haha… de linkse propaganda machine van rtl gaat weer aan om het imago van GOOR op te poetsen… met Luuk meeloper voorop in de polonaise…

 9. Ron

  Had de mening van Peter R. hier wel over willen weten. Volgens mij was hij er gisterenavond niet, want meestal heeft hij wel een mening die totaal contra is, wat het ook wel weer leuk maakt Boulevard.

 10. Geer

  Hij zit er voor 5 ton in. Dus de bank of misschien J de Talpa’s van de wereld hebben geleend/geïnvesteerd. Blaricum zal wel dichtgaan, want na 3 jaar nog geen winst.

 11. Jm

  Gordon is klaar met de pers.. zegt hij tegen de pers.. En dit wordt dan weer verteld door de pers.. snapt u hem nog?? En daarnaast.. als er een nieuwe zaak geopend wordt nodigen ze 100 fotografen en journalisten uit. En Boulevard komt ook nog 5x langs.. Handig he Gordon, de pers..

 12. Uhhh

  @jm Precies. En als de ruzie weer is bijgelegd is dat ook weer nieuws. Gordon, Brard enz houden zich op die manier al jaren in de media. En altijd als ze wat te promoten hebben. Een heel goedkoop trucje. Gordon houdt zichzelf de komende tijd nog wel even goed in de media, want tja, het mag natuurlijk niet gebeuren dat er straks niemand kijkt naar zijn huwelijk-freakshow!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.