Luuk Ikink terug als stem van RTL Late Night

Luuk Ikink keert terug als de stem van RTL Late Night. Hij is vanaf vanavond weer te horen in de late-night-talkshow van RTL 4. Dat vertelt de presentator van RTL Boulevard op Twitter. Ikink was tot het vorige tv-seizoen de vaste sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night. Het afgelopen seizoen werd hij opgevolgd door Marieke Elsinga, maar zij schijnt niet door een deur te kunnen met de presentator en vertrekt nu ook naar RTL Boulevard. Er komt geen opvolger op haar plek.

Veel is er nog niet bekend over de vernieuwingen bij RTL Late Night, dat vanavond terugkeert voor een nieuw seizoen, maar wel is nu dus duidelijk dat het programma voor de voice-over terugvalt op een oude bekende: Luuk Ikink.

Ikink: “Ik ga vanaf vandaag ook weer een beetje meewerken met RTL Late Night – ik mag namelijk vanaf vandaag weer de voice-over zijn! Vind ik heel leuk!

Verder blijft hij elke dag te zien in RTL Boulevard. “Yes! Eerste maandag van september. En hoewel RTL Boulevard gewoon is doorgegaan begint toch ‘het nieuwe seizoen’ vandaag. ;-)

En wanneer begint Elsinga bij Boulevard? “Die heeft een maand vakantie en gaat dan haar reportages maken!

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen