Joris Linssen geeft Hello Goodbye nooit meer op

Geplaatst op Thu 21 Sep 2017 om 16:00

Joris Linssen peinst er niet over om zijn tv-kindje Hello Goodbye nóg eens te laten vallen. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. Linssen hield het in 2013 na acht jaar voor gezien bij Hello Goodbye. Hij werd opgevolgd door Klaas Drupsteen, maar kreeg spijt, knikkerde Drupsteen eruit en ging een duo vormen met Yvon Jaspers. Zij is nu ook weer vertrokken, waardoor hij het nieuwe negentiende seizoen vanavond solo opent. “Ik denk toch dat dat uiteindelijk het beste werkt.

Maar waarom stopte hij toen eigenlijk? “Ik stond iedereen uit te zwaaien, maar wilde zelf ook naar het buitenland. Toen heb ik een soort sabbatical genomen. Soms heb je even afstand nodig om te begrijpen hoe belangrijk iets voor je is.

En toen kwam hij tot de ontdekking dat Hello Goodbye eigenlijk onmisbaar voor hem is. “Ik heb een beetje een omweg genomen, maar ik heb het programma gemaakt en het is voor mij gemaakt. Dit is wat ik moet doen en zal blijven doen. En voortaan weer alleen.

Nog altijd wordt het programma gewaardeerd, weet hij. “Ik vind het fijn dat mensen echt van het programma houden, voor wie het belangrijk is, voor zover een programma dat kan zijn.”

We hebben de afgelopen jaren best wel wat gevergd van de kijker door mijn wispelturigheid. Een andere presentator, een duopresentator. Ik merk op straat dat mensen blij zijn. Daarom wil ik ook nog zo jaren door. We blijven niet sleutelen.”

Hello Goodbye is vanavond om 20.35 uur te zien op NPO 1.

Het Telegraaf-interview met Joris Linssen kunt u lezen via Blendle.

Foto: Stijn Ghijsen/KRO-NCRV
9 Reacties op “Joris Linssen geeft Hello Goodbye nooit meer op”


 1. Grumpy

  Maar Joris, veel kijkers hebben het al wel opgegeven …

 2. Arie

  Sensatie TV
  Lekker tranentrekken bij mensen die compleet overrompeld worden.
  Verwerpelijke bagger en Linsen is een weekdier

 3. b

  Geweldige tv . Genieten elke keer. Zie dat de zolderkamertjes kinderen hierboven ook weer vrij zijn van school .

 4. Grumpy

  Ja hoor, was vroeg uit vandaag …

 5. Mwaaah

  @ B

  Geweldige tv ? 😂

  Een simpele hand is snel gevuld zal ik maar zeggen

 6. Bep

  Het verdiende geen schoonheidsprijs hoe Klaas weer gedumpt werd. Sinds die tijd vind ik Joris een stuk minder sympathiek.

 7. Bart oftewel Achmed

  Beau mijn grootte idol moet Joris vervangen.

 8. Arnoud Tempelman

  Emorukker kan waarschijnlijk geen andere baan vinden. Aankomen en vertrekken op Schiphol: daar kun je mooie televisie mee maken. Heb je wel een warme interviewer nodig.

 9. jelle

  wat is er eigenlijk gebeurd met die Drupsteen? Ik vond hem wel prima eigenlijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.