Erland Galjaard beïnvloedt vrouwen met zijn parfum

RTL’s tv-baas Erland Galjaard kan de vrouwen in zijn omgeving beïnvloeden met het dragen van bepaalde parfums. Dat vertelt zijn vrouw Wendy van Dijk in de Wendy. Lichaamsgeur is volgens de RTL 4-ster ongelooflijk belangrijk. “Je kunt er wel een eau de toilette of parfum overheen gooien, maar die combinatie moet wel kloppen. Een geur bij een man kan heel opwindend zijn. Als mijn man een bepaalde parfum draagt, merk ik dat echt aan de vrouwen om hem heen“, zegt Van Dijk.

Galjaard ruikt dus behoorlijk lekker, maar Van Dijk heeft het ook wel eens minder getroffen. “Ik heb ook weleens een vriendje gehad bij wie ik echt aan zijn eigen lichaamsgeur moest wennen.

Van Dijk heeft een liefde voor geur. Ze vindt de geur van thuiskomen en de geur van Ibiza ook ontzettend lekker. Hoe ruikt Ibiza dan eigenlijk? “Het is een mengeling van de bergen, zee en bloemenvelden, maar toch specifiek Ibiza.

Galjaard kwam onlangs in het nieuws omdat hij beweerde al vijf jaar niet naar de kijkcijfers te kijken. Volgens critici zit daar een luchtje aan.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen