Televizier zet laatste vijf programma’s op longlist Ring

De redactie van Televizier heeft de laatste vijf programma’s op de selectielijst voor de Gouden Televizier-Ring gezet. Daarmee is de longlist van 25 programma’s compleet. Dat heeft Avrotros laten weten. De Televizier-lezers kozen de eerste twintig programma’s en de redactie heeft er nu vijf toegevoegd. Het gaat om Boer Zoekt Vrouw Internationaal, (KRO-NCRV), Chantal blijft slapen (RTL 4), Helemaal het einde (RTL 4), Mindf*ck (Avrotros) en Moordvrouw (RTL 4).

Het gaat dus om twee programma’s van de NPO en drie programma’s van RTL. “Na wekenlang onderhandelen en liters koffie, kwam de redactie unaniem op de volgende wildcards uit“, aldus de redactie.

Waarom deze vijf? “Dit zijn de programma’s die volgens ons niet mochten ontbreken op de Ringlijst van 2017. Ze waren een ongekend kijkcijfersucces, hielden de gemoederen thuis danig bezig of kregen simpelweg net niet genoeg stemmen om door de voorrondes te komen.”

Vanaf dinsdag 22 augustus zijn de stembussen voor de 52ste Gouden Televizier-Ring geopend. De uitreiking is op 12 oktober.

Lees ook: Alle publieksgenomineerden Televizier-Ring bekend (vorige week)

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen