Ronnie Flex baalt van rel over homo-uitspraken

Ronnie Flex baalt van de rel over de uitspraken die hij en collega-rappers Ali B en Boef maandagavond deden over het homohuwelijk in RTL Summer Night. Dat zegt hij op Twitter. De rappers vielen de baas van het Katholiek Nieuwsblad aan, omdat hij tegen het homohuwelijk is. Een deel van hun achterban kon dat niet waarderen. Daarover publiceerde onder meer RTL Boulevard. En een Telegraaf-journalist twitterde vervolgens: “Ze blijken een nogal conservatieve achterban te hebben.

Heel generalistisch, vindt Ronnie Flex dat. “Vind het echt super Nederlands dat er van iets positiefs alsnog iets negatiefs gemaakt kan worden.. fuck de system.

Typisch Telegraaf, vindt Ronnie Flex het. “Fuck emmmm..“, schrijft hij. “Besef: diegene die dat interview schrijft wil niet dat drie allochtonen opkomen voor LGBT… Dat is de reden dat hij de achterban erbij haalt. Om het toch nog een buitenlands negatief tintje te geven.

Zwaar ongepast, stelt hij. “Dan ben je ziek in je hoofd.. goed is goed slecht is slecht.. en er is maar 1 die oordeelt.. karma komt.

Als de christelijke journalist Harco Ploegman van het Nederlands Dagblad, die twijfels heeft over het homohuwelijk, zich mengt in de discussie, reageert Flex zwaar geërgerd. “Nee fok jou.. wanneer je voor god staat later ga je zien.. je moest nooit OORDELEN over een ander want jij bent god niet.

Uiteindelijk verwijdert Harco al zijn bijdragen. Ronnie Flex: “Blokken en tweets verwijderd. That’s what u call.. SHUT DOWN.

Ali B en Boef hebben nog niet gereageerd op de rel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen