Yolanthe wil na pensioen Wesley terug in showbizz

Yolanthe Sneijder-Cabau wil na het pensioen van haar man Wesley Sneijder – hij kan nog hooguit een paar jaar mee in de profvoetballerij – weer volop terug in de showbizz. Dat geeft ze aan in weekblad Party. Cabau weet alleen nog niet in welk land ze de showbizz in wil. Het enige wat zeker is, is dat ze zich de komende jaren blijft aanpassen aan haar man. “Dat weet je gewoon als partner van een profsporter. Het liefst zou ik acteren, maar ik kan nu bijna geen rollen aannemen.

Langlopende rollen zijn een no go, aldus Cabau. “Twee keer per jaar is de transfermarkt open, dan kan Wesley ineens van club veranderen.

Er is volgens haar wel interesse. “De Turkse tv heeft me wel gepolst, maar wat als ik een langlopende rol in een serie aanneem en Wesley naar een club in een ander land vertrekt? Dan ben ik verplicht mijn contract uit te zitten.

Ze maakt zich er niet al te druk over. “Mijn tijd komt nog wel.

Cabau presenteerde afgelopen lente het programma Reunited op RTL 4, maar dat mislukte jammerlijk. Ook mede-topvoetbalvrouw Sylvie Meis is nooit succesvol geweest als presentatrice in Nederland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen