Bonnie St. Claire boos om uitlatingen Emile Ratelband

Bonnie St. Claire ergert zich groen en geel aan de uitspraken die Emile Ratelband over haar heeft gedaan in de media. Dat vertelt de bewust beschonken zangeres in een vraaggesprek met de Weekend. St. Claire kwam recentelijk in het nieuws omdat ze weer eens dronken zou zijn afgevoerd, waarop Ratelband in weekblad Story opriep tot het ontnemen van haar vrijheid. “Bonnie moet voor haar eigen bestwil worden opgesloten en het liefst zo snel mogelijk. Als we niets doen is ze straks echt dood.

Hoewel ze vroeger bevriend waren, vindt St. Claire dat Ratelband met deze uitlatingen in de media te ver gaat. “Alsjeblieft zeg. We hebben het hier over mensen die zelf problemen hebben. Volgens mij heeft die man de handen vol aan zichzelf. Ik red mij wel. Ik heb al die adviezen van collega’s niet nodig.

En in het programma Shownieuws uitte hitzangeres Hanny kritiek op het wodkawonder. “Ik roep al jaren: ‘Mensen dit kan gewoon niet meer, bescherm haar nou’. Ze wordt een karikatuur van zichzelf en dat is zo zonde.

Wie denkt Hanny wel niet dat ze is, briest St. Claire. “Wie is Hanny nou nog helemaal? Wat was haar laatste grote hit? Moet ik serieus naar háár luisteren? Schei toch uit. Mensen zoals Hanny zeggen iets, terwijl ik denk: zit jij al vijftig jaar in het vak? Nee.

Hanny zag er twintig jaar geleden beeldschoon uit, maar nu heeft ze aan één stoel niet eens genoeg als zij ergens wil gaan zitten”, besluit ze. “Ik ben dol op Hanny, maar zij moet zich niet met mij bemoeien.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen