‘Gordon Gaat Trouwen meest spraakmakende tv 2017’

Het nieuwe RTL 4-programma Gordon Gaat Trouwen waarin Gordon op zoek gaat naar een huwelijkspartner heeft alles in zich om de meest spraakmakende tv van het jaar af te leveren. Dat stelt SBS 6-diva Patty Brard in haar column in de Weekend. Brard vraagt zich af wat voor mensen er af komen op Gordon. “Mannen die denken dat ze in één keer onder de pannen zijn of gierende klonen van Gerard Joling omdat dat de man is die men het vaakst naast hem ziet?“, vraagt de televisiediva zich af.

Ze vindt het een ‘superinteressant’ project. “Maar goed, Gordon is niet gek natuurlijk en als het hem niet bevalt, zie ik hem halverwege het traject nog met gierende banden vertrekken ook.”

Brard denkt dat een vrouwelijke kandidaat het best bij Gordon zou passen. “Moeder van zijn twee kinderen, die hem zullen temmen. Hij zou een topvader zijn.”

Blijft natuurlijk zijn drang naar seks met heren. Die moet je als vrouw dan maar even door de vingers zien, want mevrouw Heuckeroth zal hij behandelen zoals hij àl zijn vriendinnen behandelt: als ware prinsessen!”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen