‘Gordon Gaat Trouwen meest spraakmakende tv 2017’

Geplaatst op Mon 19 Jun 2017 om 8:33

Het nieuwe RTL 4-programma Gordon Gaat Trouwen waarin Gordon op zoek gaat naar een huwelijkspartner heeft alles in zich om de meest spraakmakende tv van het jaar af te leveren. Dat stelt SBS 6-diva Patty Brard in haar column in de Weekend. Brard vraagt zich af wat voor mensen er af komen op Gordon. “Mannen die denken dat ze in één keer onder de pannen zijn of gierende klonen van Gerard Joling omdat dat de man is die men het vaakst naast hem ziet?“, vraagt de televisiediva zich af.

Ze vindt het een ‘superinteressant’ project. “Maar goed, Gordon is niet gek natuurlijk en als het hem niet bevalt, zie ik hem halverwege het traject nog met gierende banden vertrekken ook.”

Brard denkt dat een vrouwelijke kandidaat het best bij Gordon zou passen. “Moeder van zijn twee kinderen, die hem zullen temmen. Hij zou een topvader zijn.”

Blijft natuurlijk zijn drang naar seks met heren. Die moet je als vrouw dan maar even door de vingers zien, want mevrouw Heuckeroth zal hij behandelen zoals hij àl zijn vriendinnen behandelt: als ware prinsessen!”

Foto: SBS
8 Reacties op “‘Gordon Gaat Trouwen meest spraakmakende tv 2017’”


 1. Luv

  Wc eend over wc eend!

 2. vanessa

  Regelsmatig worden zijn “prinsessen”verrot gescholden in de media als er iets niet bevalt! O.a. Connie Breukhoven, Tineke en Bridget Maasland. Raar verhaal dus weer. Maar goed, alles voor de aandacht!

 3. tvmaker

  PATTY’S vertrek vind ik het meest spraakmakende en goede nieuws so far!

 4. Jantien de Groot

  Patty laat, zo vlak voor haar vertrek, wel erg vaak en luidruchtig van haar horen. Alsof zij de wijsheid in pacht heeft. Ik ga niet naar het programma van Gordon kijken, moet der niet aan denken.
  Al die hysterie en onnodig gelach en gekir. En serieus kan je het ook niet nemen, want Gordon kan toch geen enkele man/vrouw aan zich binden.

 5. Bep

  Tip… Om 20.00 juf Kiet op Ned2
  Dat is pas mooie tv, eerlijk,integer en beschaafd. Gordon?Boycotten die man.

 6. Bart V.

  Gordon gaat trouwen. Een serie over met wie Gordon gaat trouwen.
  Daarna:
  Gordon gaat scheiden. (?)

 7. aammehoela

  “‘Gordon Gaat Trouwen meest spraakmakende tv 2017’” is natuurlijk onzin. De titel moet luiden: “Gordon gaat trouwen meest walgelijke en normloze tv van 2017”. Iemand die normen en waarden hanteert gaat dit programma boycotten.

 8. Breaking News

  Gordon doet er werkelijk alles aan om aandacht te krijgen. Zonde, want het is een succesvolle ondernemer en met Joling maakt hij voor de RTL doelgroep vermakelijke programma’s……maar gozer…ken je limiet!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.