Nicolette Kluijver én RTL-Peter in tranen in VDVZS

Niet alleen Nicolette Kluijver, maar ook gastheer Peter van der Vorst is vanavond in tranen in de seizoensopener van Van der Vorst ziet sterren op RTL 4. Dat blijkt uit een promo van het tv-programma. Kluijver vertelt in het programma van haar Boulevard-collega openhartig over haar strijd tegen longkanker. Als dat woord valt, komen eerst de tranen bij Kluijver. Als later haar zoontje op haar schoot komt zitten, kan Van der Vorst zijn tranen niet tegenhouden. 

Kluijver vertelt in het tv-gesprek dat ze naar de dokter ging omdat ze zich niet goed voelde. “Daaruit bleek dat ik tuberculose had, maar gek genoeg heb ik dit nooit geloofd. Ik wist dat dit kanker was.

Dat bleek later waarheid. “Twee weken later zat ik bij dezelfde longarts: ‘We hebben slecht nieuws: het is longkanker’. Het enige wat ik op dat moment kon denken: ‘Ik heb het jullie allemaal gezegd, een half jaar lang’.

Gelukkig is Kluijver weer helemaal gezond. Haar emotionele gesprek met Van der Vorst is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

In dezelfde aflevering interviewt Van der Vorst ook oud-wielrenner Thomas Dekker.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen