Brard-winkel gaat niet door: ‘Eerst rouwen om SBS-exit’

Patty Brard opent toch geen winkeltje in het afgelegen Marble Stella Maris Corendon Hotel op Ibiza. Ze gaat eerst rouwen om haar vertrek bij SBS 6. Dat zegt de presentatrice vandaag in haar column in weekblad Weekend. Brard maakte vorige week bekend dat ze per september stopt bij Shownieuws, omdat ze vaker bij haar man op Ibiza wil zijn. “Mijn vaste baan bij Shownieuws blijkt niet haalbaar. Vaak sta ik ingeroosterd op maandag, woensdag en vrijdag, dan zit ik vast in Nederland.

Als je drie dagen per week in Nederland moet zijn, is part-time wonen op Ibiza bijna niet mogelijk, aldus Brard. “Daarom is gekozen voor Ibiza als basis en stop ik bij Shownieuws en derhalve bij SBS. Na tien jaar is dat ook wel goed.”

Twee weken geleden onthulde Brard dat ze souvenirs gaat verkopen in het Corendon-hotel, maar die lancering stelt ze uit. “Het wordt geen Stella Maris, op advies van Antoine. Eerst rouwen, daarna pas weer bouwen en trouwen.”

En rouwen ga ik, om die lieve Shownieuws-collega’s die ik inmiddels als vriendjes beschouw en niet meer dagelijks ga zien.”

Brard blijft te zien op tv, maar neemt alleen klussen aan die goed te combineren zijn met wonen op Ibiza.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen