Fleur Agema: ‘Nog nooit uitgenodigd door EenVandaag’

PVV-Kamerlid Fleur Agema, de rechterhand van Geert Wilders, vindt het opvallend dat ze nog nooit is uitgenodigd door het NPO 1-programma EenVandaag. Dat laat ze blijken in een reactie op Twitter. EenVandaag had vrijdag SP-Kamerlid Lilian Marijnissen in de studio, waar ze in reactie op een item wat politieke statements over de zorg kon maken. “Gewoon van Fleur Agema gejat maar die werd niet door EenVandaag voor het voetlicht gebracht“, klaagde kijker Peter op Twitter.

Agema lijkt het met hem eens. “Ik ben in tien jaar nog nooit uitgenodigd door EenVandaag. Maar wij zijn gelukkig wél de tweede partij van het land geworden 😉“, reageert ze.

Marc Belinfante, chef politiek bij EenVandaag, vindt het een beetje flauw dat Agema doet alsof zijn programma bewust om de PVV heen zou lopen.

Fleur, ik heb je de afgelopen drie à vier jaar in Den Haag een aantal maal voor de camera gehad meen ik. PGB-alarm enzovoorts“, zegt hij.

EenVandaag is de meest bekeken actualiteitenrubriek van Nederland.

Update 12.26 uur – Agema houdt vol: “Ik ben in tien jaar nog nooit te gast geweest in jullie studio. Soms mag ik een keertje achteraan in de rij aansluiten voor een quoteje.

EenVandaag-ster Lammert de Bruin begrijpt niets van het verwijt van Agema, aangezien ze wel degelijk te gast is geweest in EenVandaag. Hij verwijst naar de beelden op YouTube.

Update 14.30 uur – Agema: “Dus nooit gewoon alleen voor een zorgitem.”

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen