Peter R. de Vries-rel uitgebreid aan bod in Boulevard

Geplaatst op Tue 18 Apr 2017 om 19:50

Foto: SBSPeter R. de Vries heeft vanavond in RTL Boulevard uitgebreid gereageerd op de rel rondom zijn persoon. Hij vindt dat er een verkeerd beeld is ontstaan na de verspreiding van het filmpje waarin hij een huis wordt uitgejaagd. Dat zei de tv-ster vanavond op RTL 4. GeenStijl publiceerde maandag een filmpje waarin te zien is hoe ene Makan G. filmt hoe hij De Vries uit zijn woning jaagt. De Vries kwam daar op bezoek bij een vrouw, volgens G. zijn vriendin, volgens De Vries zijn ex-vriendin.

Volgens De Vries is deze vrouw een ‘kennis’ van hem. “Ik was door haar uitgenodigd om op bezoek te komen. Zij heeft een relatie gehad met deze man, die heet Makan G. Dat is een vervelende scheiding geworden. Hij heeft haar al mishandeld en bedreigd. Er is gedocumenteerd dat hij onder andere gedreigd heeft haar te onthoofden. Daar weten politie en Justitie van.”

Seksdate

Het huis is nog van hen samen, maar zij woont er alleen, aldus De Vries. “Hij houdt haar huis in de gaten met camera’s die daar op gericht zijn en controleert op die manier haar leven. Dat is dus heel vervelend. Zij nodigde mij uit en had verteld over de camera’s, maar ik dacht: ik ga daar gewoon even langs.”

Op internet werd gesuggereerd dat De Vries langskwam voor een seksdate. “Voor alle mensen die daar een spannend beeld bij hebben: ik ben nooit eerder bij die vrouw langs geweest, zij is ook nooit bij mij thuis geweest. Dit was gewoon de eerste keer dat ik bij haar langs ging. Gewoon een sociaal bezoek.”

Over de rooie

De (ex)-vriend van de dame ging in elk geval over de rooie. “Ik was daar en hij zat kennelijk in zijn andere woning de beelden te kijken en zag dat er iemand aan de deur kwam. Ik had mijn jas nog niet uitgedaan of er werd aan de deur gebonsd en getrapt en geschreeuwd, van: ‘Doe open! Wie is die man binnen?!’ Die vrouw zei door de deur: ‘Houd je rustig, dit is gewoon een kennis die ik heb uitgenodigd. Er is niets aan de hand.’”

De situatie dreigde te escaleren. “Het leek erop of hij de deur eruit zou trappen en de dochter van de vrouw lag boven te slapen. Daarom deed ze maar open. Zo heeft hij zich toegang verschaft. Hij stoof de kamer binnen met een betonschaar in zijn handen. Er ontstond een lange scheldkanonnade waarbij de voornaamste scheldwoorden kanker, fuck en fucking waren.”

Media

Uiteindelijk belde Makan G. de politie. “Hij heeft de politie gebeld, want hij vond dat ik verwijderd moest worden. Hij ging ook tekeer tegen de politie. Hij wilde dat allemaal filmen. Later heeft hij dat naar alle media in Nederland gestuurd om mij in een kwaad daglicht te zetten, terwijl ik daar gewoon op bezoek kwam en uitgenodigd was.”

Het vervelende is dat hij alle beelden stuurt naar de media, dat zijn naam daar niet in wordt genoemd en zijn rol en agressiviteit, maar het is vooral smikkelen en smullen dat ik daar toevallig sta. Normaal had ik dit genegeerd, maar ik vond het nu wel tijd worden om even te zeggen hoe het echt zat.”

Reactie Makan G.

Makan G. gaf later in de uitzending een schriftelijke reactie: “In november 2015 hebben mijn vriendin en ik een incident gehad. Later is dit voor de rechter gekomen, maar daar heeft mijn partner onder ede aangegeven de aangifte terug te trekken. Tot zaterdag had ik gewoon een relatie met mijn vriendin. Ik wil ook duidelijk maken dat ik zaterdag irritant deed met mijn telefoons omdat ik Peter R. de Vries weg wilde jagen.”

De Vries: “Dat is een heel rare uitleg. Hij was buitengewoon agressief. Hoezo bepaalt hij dat ik op moet kankeren uit zijn huis, zoals hij dat steeds zei?

Foto: RTL
37 Reacties op “Peter R. de Vries-rel uitgebreid aan bod in Boulevard”


 1. mark2

  Ik vond het niet sterk.. De vries praatte zichzelf mooi schoon. Daar gelaten dat hij alle recht heeft om met die vrouw te seksen, deed hij nu of hij echt alleen een fles champagne kwam brengen. Hij wilde verder maar al te graag die echtgenoot erbij lappen. Vertelde over de aangifte tegen die man.. Toen die er niet bleek te zijn, praatte hij hier heel snel overheen. Maar verder nogmaals: niets mis met een lekkere date :-)

 2. Henkster

  Vaag verhaal van Peter R. In Boulevard beweerde hij dat Makan G. de filmer was. Terwijl duidelijk te horen was dat dit Johan Korenblek was, vergelijk de stem maar eens met de andere ‘vlogs’ van deze Johan op Facebook.

  Waarom krijgen we deze versimpelde versie van de werkelijkheid?

 3. Bartje

  Mensen die meteen filmpjes naar media sturen zijn sowieso ziek in hun hoofd en labiel.

 4. Boris

  Hoezo bepaalt hij dat ik op moet kankeren uit zijn huis, zodat hij dat steeds zei?

  Nou ja, misschien omdat het zijn huis is?

 5. Ron

  Sterk verhaal van Peter. Ik twijfel niet aan zijn betoog.

 6. Otto Groeneveld

  Hahahaha ja slimpie je moet wel het IQ hebben dat er mensen zijn die jou willen naaien. Als je dan afspraakjes maakt doe je dat natuurlijk niet op deze manier Sherlock.

 7. Kuzlu

  Gekkigheid

 8. fransw

  Hoor wederhoor boulevard, ohnee het is de almachtige peter r d vries

 9. Thierry

  Gigantisch voor lul staan als oude zak en toch weer 2500 Eur vangen….

 10. xander

  MENSEN denk even na!!! Hij gaat gewoon (we leven in een vrij land) met een flesje drank een feestje bouwen met een leuke mevrouw. De ex van die mevrouw ziet dat in z’n app (camera beelden via zijn app) en die wordt boos.

  Ja, ik ben niet echt een Peter R. de Vries fan, maar wat is er nou aan de hand? Niks!
  ………. doet dat ook een ander niet.

  Proost!

 11. Ilonka

  Sorry hoor, maar ik begin een beetje een hekel te krijgen aan die Peter R, wat een gladjanus zeg.. Wie gaat er nu met een fles champagne naar een zogenaamde kennis die hij nooit heeft gezien zoals hij zegt. Kan aan mij liggen maar ik vind dat onnozel. En dan daarna RTL Boulevard gebruiken en je goed praten omdat je nu ook eens door de mand bent gevallen, want zo zie ik dat! Hoe je het ook wendt of keert, niet de bewoner van zijn eigen hus deed aan huisvredebreuk, maar jij Peter. Als er bij dit echtpaar iets mis is, dan is dat een zaak van de politie en niet van Peter R met een fles champagne, dat is wel heel erg verdacht en onprofessioneel dacht ik zo. Peters gezicht spreekt hele (schijnheilige) boekdelen als hij zich schoon weet te praten, maar waarschijnlijk smult iedereen van zijn sensatie verhalen! Wat hij privé doet moet hij zelf weten, maar als je betrapt bent draag dan ook de gevolgen en draai er niet om heen. En dat wilde ik even kwijt!

 12. Flits Bom

  Mevrouw schijnt een professionele te zijn geweest.
  En Peter kwam daar even gezellig een flesje bubbels drinken.
  Moet kunnen.

 13. Annoniemus

  Dat word de teloorgang van dit pruts programma elke keer weer die Peter R met van die onderwerpjes die nergens over gaan .

 14. X

  jou kalf is al verdronken de vries. Heilig boontje.je mag Makan wel op je blote knietjes danken dat hij geen aangifte heeft gedaan tegen jou huisvrede breuk en insluiperij. Domme VARA opa.

 15. ook zo

  Ja hoor Peter, zelfs je vriendjes aarslikkers bij RTL4 geloven je niet, alhoewel ze voor de camera natuurlijk wel net doen alsof. Wat ben je toch een geniepig mannetje.

 16. Panda

  @Fransw: niet gekeken of niet opgelet? Er was wel degelijk wederhoor.

 17. Thom

  Erg gelachen om Peter R , hij l u lde zich er mooi uit…..(hoopt ie)….

 18. Michiel

  Peter heeft een open huwelijk en deze vrouw nodigt hem uit voor het e.o.a. Hij doet niets fout. De boze meneer fit vervolgens op Peter. Ik denk dat de boze meneer beter even met zijn partner kan gaan praten i.p.v. Peter compleet te intimideren. In dit geval vind ik Peter zijn reactie dus prima!
  Eng mannetje die filmer…

 19. Bart

  Tijd dat Lubach een beker gaat uitreiken voor de beste Tafelheer, meester in aanschuiven.

 20. X

  Waarom komt hij nou niet uitgebreid aan bod bij zijn broodheer NPOVARA ? Wij staan met ons allen,al zijn we erg gering in kamer zetels,8 stuks,pal achter onze Wilders hatende Peter.

 21. oldnoskool

  Die vrouw doet aan prive ontvangst(prostituee).Die camera’s staan er voor protectie.

 22. theo

  Met wie heeft Peter R geen ruzie, hij lijkt Gordon wel

 23. Panda

  Wat voor reden Peter ook had voor zijn bezoek maakt niet uit. Gaat niemand een reet aan. Hoe die man gefilmd heeft is belachelijk. Het online zetten nog erger. Als je dat ventje ook hoort maakt hij meer zichzelf dan Peter R. belachelijk. Verder heeft dit voorval niets te maken met hoe vaak Peter in welk programma dan ook aanschuift. Irrelevant. En wat die vrouw voor beroep heeft maakt ook al niets uit voor het verhaal.

 24. Anonymous

  Als die vieze oude man zich met een fles champagne zich in mijn huis met mijn vriendin bevindt garandeer ik je dat ik heel wat minder aardig dan die filmer zal zijn… dan wordt er niet een filmpje gemaakt kan ik je verzekeren. Wat een vieze rat die man om bij een bezette vrouw op zaterdagavond laat “gewoon” een sociaal bezoek te hebben.

 25. X

  @ Panda jij zit ook in de spagaat van aan de ene kant Wilders hater de Vries en aan de andere kant een Markan die turk is. Voor wie moet je het nou opnemen he? Tsja, dan zou ik ook niet meer net als jou, een zinnig woord meer uit kunnen brengen maar alleen maar zinloze prietpraat. Wij met ons tweetjes allebei extreem links, zitten dus samen in de spagaat.

 26. Breker

  Heeft iemand er aan gedacht dat het misschien wel over die kwestie ging!
  En dat het de rede is om bij die mevrouw langs te gaan.zij wordt volgens mij flink gestalkt

 27. Flits Bom

  Met een fles champagne…sure..

 28. 3 x raden

  Petertje is zwaar seksverslaafd. N**kt zich al zijn hele leven drie slagen in de rondte. Maar net als met drugsverslaving, wordt hij steeds onvoorzichtiger. Hij denkt niet meer na, en checkt ook niet wie hijl n**kt. Nu is hij in de val gelopen. Het moge duidelijk zijn dat deze professionele dame uit Hoorn hem een hak heeft gezet. Zijn hersens zitten in het topje van zijn 3e been met deze pauper situatie tot gevolg. How low can you go. Patricia P. nr 2.

 29. Momentje

  @Boris

  Wou ik ook net zeggen!

 30. Momentje

  @Breker

  En daarom nam hij een fles champagne mee. Om die man mee nat te spuiten als hij haar weer zou lastig vallen. Of om op z’n hoofd te slaan.

 31. Kees

  “Hoezo bepaalt hij dat ik op moet kankeren uit zijn huis”
  Nou, misschien zoals Peter zelf al zegt, omdat het ZIJN huis is

 32. Kees

  “Hoezo bepaalt hij dat ik op moet k@@@n uit zijn huis”
  Nou, misschien zoals Peter zelf al zegt, omdat het ZIJN huis is

 33. Bennie

  Ja Peter, je bent al eens als kakkebroek ontmaskert door Steve Brown en nu was je weer eens aan de beurt.
  Wat kneep je hem voor de heer des huizes.
  Ja, je maffiavriendjes zijn allemaal dood of je hebt ze verraden, die kunnen je niet meer helpen.
  Het opzichtige gelieg bij RTL Boulevard was echt triest.
  Beau en de rest vonden je echt niet geloofwaardig, maar ja schijten in het eigen nest daar doen ze niet aan in Hilversum.

 34. miss stemband

  De naam JOHAN KORENBLEK alleen al bij deze reacties! Ongeloofwaardig gezwam.

 35. Nico

  Petur, wat ben je toch een zielig hoopje….
  Vertellen dat je bedreigd bent met een betonschaar. laat me niet lachen. De politie stond er en jij zult de laatste zijn die dan geen aangifte gaat doen of op zijn minst de politie attendeert op deze betonschaar.
  Er was gewoon in de verste verte geen betonschaar aanwezig.
  Bah bah, slappe hap vreten dat je bent. Een behoorlijk (betonnen) plaat heb je voor je kop, slappe hap vreten

 36. Henk

  Peter is een groot acteur. Naar binnen gaan met een fles champagne, bij een relatief onbekende vrouw om hoe laat ? Hahaha …en dat heet dan een ” sociaal bezoek” …lol we mogen hopen dat er ook een sociale component in zat .

 37. Henk

  Ook wel grappig in RTL Boelevaar…lol … die meehuilende blonde doos en het hoofd van Beau-van-wat denk-je-ervan-Dorens waarbij het ongeloof door het
  opgezette masker heenstraalt . Top tv .. dat wel .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.