Na Humberto Tan nu ook Peter R. de Vries in opspraak

Na Humberto Tan is nu ook Peter R. de Vries in opspraak vanwege een pikant liefdesleven. GeenStijl heeft een video gepubliceerd waarop te zien is hoe De Vries een huis uit wordt gejaagd, waar hij een afspraak had met een dame. Dat is te zien op het weblog. Het is geen geheim dat De Vries een open relatie heeft met zijn vrouw, dus hij mag in hun relatie gewoon afspraakjes buiten de deur maken. Een afspraakje met een dame in Hoorn brengt hem nu in een vervelende positie.

Vlak na het betreden van de woning, komt de mannelijke eigenaar van de woning opdagen en die begint De Vries te filmen. De woningeigenaar wil De Vries uit zijn huis hebben, maar de misdaadjournalist weigert aanvankelijk, wat een zeer ongemakkelijke videoconfrontatie oplevert.

Op GeenStijl is te lezen dat De Vries ‘op heterdaad is betrapt bij het binnensluipen van een woning van een vrouw uit Hoorn voor een slippertje terwijl de vrouw in kwestie een relatie van 12 jaar blijkt te hebben’.

De Vries heeft aan Misdaadjournalist.nl een verklaring gestuurd van de vrouw waarmee hij een afspraakje had. Volgens haar heeft zij géén relatie meer met de man die De Vries het huis uit joeg. “Mijn ex-partner houdt het huis met camera’s in te gaten. Toch vind ik het mijn goed recht om iemand uit te nodigen. Wij zijn al ruim 1,5 jaar uit elkaar. Maar helaas gebonden door het huis.

Na het zien van de live bewakingsbeelden kwam de man opdagen. “Peter en ik probeerden hem te bedaren, zonder enig resultaat. Verbaast mij helemaal niet omdat hij ook een verleden heeft van bedreiging en mishandeling tegen mij. Ik vind deze hele situatie zeer kwalijk,en vooral stuitend dat mijn ex dit naar de pers heeft doorgespeeld. Peter betreft geen enkele blaam in deze situatie, en probeerde de situatie juist te sussen.

De videoconfrontatie is te bekijken op de site van GeenStijl.

Net als bij Humberto Tan, zal ’s lands meest bekeken showrubriek RTL Boulevard vanavond waarschijnlijk geen aandacht besteden aan deze rel. Net als Tan is De Vries immers een prominent RTL-gezicht.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen