Geert Gordijn gaat RTL-werkstress te lijf met Nokia 3310

Geert Gordijn, de sterverslaggever van RTL Nieuws die vorig jaar bijna live op tv werd geëlektrocuteerd, gaat de werkstress bij RTL te lijf met zijn oude Nokia 3310. Dat vertelt de journalist op Twitter. Collega Roel Geeraedts onthulde deze maand dat de journalisten van RTL Nieuws veel te lang werken. Gordijn was het kennelijk even goed zat en zette zijn iPhone uit. “Wow, wat kan ik iedereen dit aanraden. Vijf dagen weg geweest met 0 internet, alleen dit voor noodgevallen. Wat een rust!

Met ‘dit’ bedoelt hij zijn oude Nokia 3310, waarvan hij een foto deelt. Deze telefoon werd uitgebracht in het vierde kwartaal van 2000, ver voor het iPhone-tijdperk.

Collega-journalisten reageren jaloers op Gordijn. “Ach man… lijkt mij heerlijk“, zegt Leonie ter Braak. En Erik Mouthaan: “Wou dat het kon.

Volgens Gordijn moeten ze het toch eens proberen. “Gewoon doen! O, en aanvullend kloten met Michelin-kaarten en op de bonnefooi hotels binnenstappen zonder reservering.

Inmiddels heeft Gordijn zijn Christoffel Columbus-modus weer uitgezet en is hij weer aan het ruziën met andere Twitter-gebruikers.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen